Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καρέ απόντων με Ηρακλή

Οι Βρονταράς, Βαγγελόπουλος, Μπιτσάκος, Ακασού δεν θα παίξουν στο φιλικό του Απόλλωνα.

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Απόλλων 1926 θα υποδεχτεί σήμερα (17:00) στην Καλαμαριά τον Ηρακλή. Οι αλλαγές δεδομένες από τον Μάκη Δανδίκα, που άφησε εκτός αποστολής προληπτικά τους Βαγγελόπουλο, Ακασού, Μπιτσάκο και τον Βρονταρά που έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Η αποστολή: Παν. Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Κουρούπης, Παπαστεριανός, Μπερτέν, Δήμου, Κιόσε, Ολίσε, Σουλίδης, Τσούτσης, Νατσιόπουλος, Καράμπελας, Καπνόπουλος, Ευσταθίου, Γκέσιος, Βασ. Παπαδόπουλος, Μαυροκεφαλίδης, Ρέββας, Τσεμεκίδης.

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια η ΠΑΕ ενημέρωσε:

«Με απόφαση της διοίκησης της Π.Α.Ε. Απόλλων, καθορίστηκε στα 5 ευρώ η τιμή γενικής εισόδου στα εισιτήρια του αυριανού φιλικού αγώνα με τον Ηρακλή, που θα γίνει στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από τις 14:00 στο γήπεδο του Απόλλωνα. Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, στους φιλικούς αγώνες δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, πλην εκείνα της κατηγορίας VIP.

Για τους φιλάθλους του Ηρακλή θα λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο επί της οδού Χηλής (μετά το γήπεδο τένις) από τις 14:00. Οι "κυανόλευκοι" φίλαθλοι θα εισέρχονται στο γήπεδο από την Θύρα 6 του γηπέδου του Απόλλωνα».

Last modified onΣάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2014 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep