Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χρειαζόμαστε δουλειά»

Ο Αλέξης Αλεξίου τόνισε πως ο Απόλλων 1926 θα είναι έτοιμος στο Πρωτάθλημα Ο Αλέξης Αλεξίου τόνισε πως ο Απόλλων 1926 θα είναι έτοιμος στο Πρωτάθλημα

Ο Απόλλων 1926 χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά αλλά θα είναι έτοιμος στο Πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Αλέξη Αλεξίου.

Ο Απόλλων 1926 δεν τα πήγε καλά στο φιλικό του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ καθώς έχασε με 4-0 ωστόσο ο τεχνικός Αλέξης Αλεξίου εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα της Καλαμαριάς θα είναι έτοιμη στην έναρξη των υποχρεώσεών της στο Πρωτάθλημα. Υπογράμμισε, βέβαια, ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο, απαιτείται σκληρή δουλειά.

Μετά τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ, ο Αλεξίου είπε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι είναι το πιο δύσκολο τεστ. Αρχίσαμε την προετοιμασία μας στις 15 Αυγούστου, αρκετοί παίκτες ήρθαν στην ομάδα πριν από λίγες μέρες. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια ομάδα που είναι έτοιμη και έπαιξε δύο ταχύτητες πάνω από εμάς. Χρειαζόμαστε δουλειά και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».

Και ο τεχνικός των Πόντιων κατέληξε ως εξής: «Τα πράγματα στο πρωτάθλημα είναι οριακά, θα γίνει μάχη για την άνοδο και την παραμονή. Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την εξαιρετική φιλοξενία και εύχομαι στον Τραϊανό Δέλλα να εκπληρώσει τους στόχους του».

Last modified onΚυριακή, 07 Σεπτέμβριος 2014 10:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep