Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν θέλει λύση ο Χαραλαμπίδης»

Τη δική του άποψη για το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Χαραλαμπίδη έδωσε ο Πιαστόπουλος.

Ο υποψήφιος αγοραστής του Απόλλωνα 1926, Παναγιώτης Πιαστόπουλος απάντησε στις δηλώσεις του παραιτηθέντα προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και διέψευσε πως ο Βασίλης Ανατολίτης του ζήτησε εγγυήσεις για την προεδρία. Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον Χαραλαμπίδη και δεν δίστασε να πει ότι λέει ψέματα.

Ο Καλαμαριώτης επιχειρημασίας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και είπε αρχικά: «Είναι ψευδές αυτό που είπε ο κ. Χαραλαμπίδης για εμένα και τον κ. Ανατολίτη. Με τον κ. Ανατολίτη μίλησα χθες το πρωί για πρώτη φορά. Είναι η πρώτη φορά που τον είδα. Ο κ. Χαραλαμπίδης πρότεινε το όνομα του κ. Ανατολίτη, ο οποίος απλά με ρώτησε αν υπάρχουν τα λεφτά για να μην εκτεθεί. Δεν ζήτησε καμία εγγύηση ο κ. Ανατολίτης. Στη συζήτηση έδωσαν το παρών τρεις. Αναρωτιέμαι πώς η πρότασή μου, όπως λέει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, είναι πρόχειρη, αφού δεν υπήρχε, όπως λέει μετά. Εγώ είπα ότι τον περίμενα μέχρι και χθες και λέει στην ανακονωση ότι ο χρόνος πιέζει».

Και πρόσθεσε: «Παραδέχομαι ότι το μεγαλύτερο φάουλ που έκανα ήταν αυτό, ότι δεν ήξερα ότι δεν μπορώ να πάρω τις μετοχές. Τη Δευτέρα όμως είχε λυθεί αυτό το θέμα. Πρότεινα στον Αχιλλέα να μείνει πρόεδρος, ή να πάνε οι μετοχές στον ερασιτέχνη. Δεν δέχτηκε τίποτα. Όσο για το χθεσινό συμβούλιο, με πήραν τηλέφωνο στις 9.15 αφού είχαν σχεδόν τελειώσει τη συνεδρίαση και μου είπαν αν σε 10 λεπτά μπορώ να πάω εκεί. Γενικά. όλες τις μέρες ο πρόεδρος δεν με πήρε ούτε μισή φορά τηλέφωνο. Του είχα πει επίσης να αφήσει το μάνατζμεντ σε εμάς και να τις δώσει μετά τις μετοχές. Ούτε αυτό το δέχτηκε. Δεν θέλω να γίνει σίριαλ, για αυτό κάνω στην άκρη για να τελειώνει η ιστορία».

Στο ερώτημα γιατί ο Χαραλαμπίδης τα έκανε όλα αυτά, ο Πιαστόπουλος ανέφερε: «Δεν θέλει να βρει τη λύση, μπορεί να μην του αρέσει το πρόσωπό μου. Είμαστε σε έναν πεζόδρομο, σε απόσταση 50 μέτρων και γνωριζόμαστε. Και πέρυσι έγιναν συζητήσεις και μετά από τέσσερις φορές μου ζήτησε ένα οικονομικό αντάλλαγμα στο τέλος. Τη φετινή χρονιά είπε και πάλι ότι δεν θέλει χρήματα στην αρχή, αλλά ίσως να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του».

Last modified onΣάββατο, 19 Ιούλιος 2014 11:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep