Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιέζει ο Πιαστόπουλος

Άμεση απάντηση από τον Χαραλαμπίδη περιμένει ο Πιαστόπουλος, διαφορετικά αποσύρει το ενδιαφέρον για τον Απόλλωνα 1926.

Ο Παναγιώτης Πιαστόπουλος, που θέλει να αναλάβει τη διοίκηση του Απόλλωνα 1926 καθώς ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης αποφάσισε να αποχωρήσει, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον δεύτερο να αποφασίσει, μιας και υπάρχει πίεση χρόνου.

Μάλιστα, επισήμανε πως αν ο παραιτηθείς πρόεδρος δεν απαντήσει ως το μεσημέρι της Πέμπτης (17/7), τότε θα αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ομάδα της Καλαμαριάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πιαστόπουλος στο Αθλητικό Metropolis :

Για τις επαφές με τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη: «Κάναμε μια συζήτηση την προηγούμενη εβδομάδα, κληθήκαμε εγώ και ο κ. Σιωππίδης από τους οργανωμένους και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη προκειμένου να αναλάβουμε τον Απόλλωνα. Έγινε το ραντεβού με τον κ. Χαραλαμπίδη, μας είπε ότι θέλει να αποχωρήσει και πάνω σε αυτήν τη βάση ξεκινήσαμε τις συζητήσεις την Παρασκευή. Προέκυψε ένα προσωπικό πρόβλημα μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν μπορούν να περάσουν οι μετοχές στο πρόσωπό μου και προσπαθήσαμε να βρούμε μια άλλη λύση, καταθέτοντας δύο προτάσεις».

Για τις δύο πιθανές λύσεις του προβλήματος: «Η πρώτη ήταν να περάσουν οι μετοχές στα χέρια του Ερασιτέχνη και να πάρουμε εμείς το μάνατζμεντ, και η άλλη είναι να οριστεί πρόσωπο κοινής αποδοχής στο οποίο θα μεταβιβάζονταν οι μετοχές. Περιμένουμε την απάντηση του κ. Χαραλαμπίδη πάνω σε αυτές τις προτάσεις μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Αν δεν έχουμε κάποια απάντηση αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας, γιατί υπάρχει πίεση χρόνου».

Για τις προϋποθέσεις που θέτει ο Χαραλαμπίδης προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία: «Θα πρέπει να φύγω από την Καλαμαριά και εγώ και η οικογένειά μου, αν είναι να πουλήσω το ΑΦΜ. Το είπε και στην γενική συνέλευση και πήρε απάντηση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνοyμε κάτι τέτοιο. Όλα αυτά ξεκαθάρισαν την Παρασκευή από το πρώτο ραντεβού. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση πώλησης της ομάδας».

Για τον κ. Σιωππίδη: «Είναι προσωπικός μου φίλος εδώ και πολλά χρόνια, είχε τα παιδιά μου στην ακαδημία του Ηρακλή και από τότε κρατάμε δεσμούς φιλίας».

Για τους στόχους του αν αναλάβει τον Απόλλωνα: «Στόχος μας είναι μέσα από ένα τριετές πλάνο με βάση έναν κορμό γηγενών ποδοσφαιριστών και με τις κατάλληλες προσθήκες, ο Απόλλων να βρεθεί στην Σούπερ Λίγκα. Δεν θέλουμε τον Απόλλωνα φωτοβολίδα».

Last modified onΠέμπτη, 17 Ιούλιος 2014 13:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep