Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εγγυήσεις για το ΑΦΜ»

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης μίλησε για τις επαφές... διαδοχής στον Απόλλωνα.

Η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Απόλλωνα 1926 απασχολεί τον πρόεδρο, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη. Ο ίδιος είχε συνάντηση παρουσία των μελών της διοίκησης με τον Νότη Πιαστόπουλο και τον ατζέντη, Χρήστο Σιωπίδη που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να πάρουν στα χέρια τους την ΠΑΕ. Μάλιστα, μετά την επαφή αυτή ο Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε σχετικά με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι έγινε στην πρώτη συνάντηση με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες:

«Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, οι κ.κ. Πιαστόπουλος και Σιωπίδης έδειξαν ενδιαφέρον για την ομάδα και στην επόμενη εβδομάδα, αναμένονται οι τελικές τους απαντήσεις».

Για το αν ζητάει κάποιο αντίτιμο από τους υποψήφιους ιδιοκτήτες:

«Δεν ζητάω τίποτε από τους διαδόχους, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ομαλή λειτουργία της ομάδας, να μην γίνουν χρέη, και να την πάνε πιο ψηλά από ότι εγώ, δηλαδή στη Σούπερ Λιγκ».

Για το αν έχει χρέη ο Απόλλων:

«Η ομάδα είναι καθαρή, αλλιώς δεν θα παίρναμε αδειοδότηση».

Για το αν φοβάται πως θα γίνουν νέα χρέη:

«Πάντα το φοβάμαι αυτό. Δεν θέλω με τίποτα να ξαναγυρίσουν οι μαύρες μέρες με τον Απόλλωνα μέσα στα χρέη. Ο κ. Πιαστόπουλος όμως είναι γνωστός στην κοινωνία της Καλαμαριάς και μου φαίνεται απίθανο να χρεώσει την ομάδα. Πρέπει όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα να του συμπαρασταθούμε στη νέα προσπάθεια και να τον βοηθήσουμε ακόμα και οικονομικά ώστε να μην ξαναχρεωθεί ο Απόλλων. Μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει η ομάδα».

Για το αν θα βρίσκεται στη νέα διοίκηση:

«Όχι, όχι. Εγώ τελείωσα με τα διοικητικά του Απόλλωνα. Αν μου ζητηθεί όμως από τον κ. Πιαστόπουλο να βρούμε τρόπους για να βοηθήσουμε όλοι μαζί, θα το κάνω».

Για το αν πέρα από τις προφορικές υποσχέσεις ζητάει και κάποιες εγγυήσεις για την οικονομική δυνατότητα των υποψηφίων ιδιοκτητών:

«Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το δει κανείς, Μπορεί να παρουσιαστούν κάποια χρήματα και στη συνέχεια να αποδειχτεί πως δεν υπάρχουν. Αυτό που εγώ θέλω πάνω από όλα, είναι να εγγυηθούν πως δεν θα πουληθεί το ΑΦΜ της ομάδας, και είναι κάτι που μπορεί να το πετύχουμε νομικά».

Για το αν φοβάται πως το ΑΦΜ του Απόλλωνα θα γίνει αντικείμενο εμπορικής συμφωνίας:

«Ασφαλώς. Όλα είναι πιθανά σήμερα. Το θέμα της μη πώλησης του ΑΦΜ, πρέπει να κατοχυρωθεί νομικά».

Για το αν οι μετοχές παραχωρηθούν στον κ. Πιαστόπουλο:

«Οι μετοχές θα παραχωρηθούν μετά από ένα διάστημα στο οποίο θα βεβαιωθούμε ότι όλα κυλούν ομαλά. Θα το συζητήσουμε την επόμενη εβδομάδα. Νομίζω πως ένα διάστημα 6-7 μηνών είναι ικανό. Η πλευρά του κ. Πιαστόπουλου είναι σύμφωνη με αυτό».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep