Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κουβέντα για αποχώρηση!

Το βράδυ της Πέμπτης (10/7) πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Απόλλωνα 1926.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Χαραλαμπίδης εξέφρασε ξανά την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας, υποστηρίζοντας τα εξής: «Έχω φτάσει στο κόκκινο. Οι λόγοι που με ωθούν σε αυτή την απόφαση είναι ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω οικονομικά άλλο και δε θέλω να φανώ ασυνεπής στις πολλές υποχρεώσεις που έχει μια επαγγελματική ομάδα. Παραδίδω τον σύλλογο χωρίς καμία εκκρεμότητα και με αδειοδότηση».
Ο αντιπρόεδρος Γιάννης Λουιζίδης πήρε το λόγο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χαραλαμπίδη και τη στήριξε που παρείχε στην ομάδα, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Χατζηανδρέας επεσήμανε πως ο Ερασιτέχνης δεν πρέπει να επιτρέψει να κινδυνεύσει ξανά ο Απόλλων.
Σειρά πήρε ο επιχειρηματίας από την Καλαμαριά, Παναγιώτης Πιαστόπουλος, που εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ. «Εγώ και μια παρέα φίλων ενδιαφερόμαστε για τον Απόλλωνα. Θέλουμε να αναλάβουμε τον Απόλλωνα και θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν ο κ. Χαραλαμπίδης θέλει αντίτιμο ή παραδίδει τις μετοχές» ανέφερε ο ίδιος και διευκρίνησε ότι η αγγλική εταιρία SMWW δεν είναι από πίσω, απλά θα παρέχει τεχνογνωσία.
Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης υποστήριξε ότι με εγγυήσεις θα παραδώσει τις μετοχές και μάλιστα χωρίς αντίτιμο. Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι η πλευρά των Ιταλών που είχε εκφράσει ενδιαφέρον εξακολουθεί να είναι στο προσκήνιο και σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr κατέθεσε εγγράφως πρόταση για εξαγορά των Ποντίων.

Last modified onΠαρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 00:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep