Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν αποχωρώ»

Ο Αλντίν Χατζί μίλησε για τον Απόλλωνα 1926, τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα 1926, Αλντίν Χατζί, διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησής του, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και εξέφρασε την πίστη του πως ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής θα μείνει τελικά στην ομάδα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «metrosport»:

-Αλτίν, υπάρχει σκέψη αποχώρησής σου από τον Απόλλωνα;

«Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος λόγος να αποχωρήσω. Καθημερινά είμαι σε επικοινωνία με τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και μιλάμε για την ομάδα. Περιμένει τη βοήθεια για να προχωρήσουμε το πλάνο που έχουμε φτιάξει για τη νέα χρονιά και μακάρι να έρθει αυτή».

- Έγινε κάποια συζήτηση ή έχεις εισπράξει κάτι αρνητικό;

«Όχι, μιλάμε για τα θέματα της ομάδας. Εγώ ήρθα πριν τέσσερα χρόνια με τον Δημήτρη τον Καρατζιοβαλή από τη Δ’ Εθνική για να βοηθήσουμε τον Απόλλωνα και δεν υπάρχει και είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε την ομάδα».

-Ναι, αλλά ο Δημήτρης δήλωσε ότι αποχωρεί…

«Προσωπικά πιστεύω ότι θα το ξανασκεφτεί πιο ήρεμα, θα συζητήσει με τον Αχιλλέα και θα μείνει. Ο Δημήτρης έχει το δικό του τρόπο που εκφράζεται, όπως κι εγώ βέβαια, είπε κάποια πράγματα, αλλά επειδή αγαπάει την ομάδα νομίζω πως θα μείνει κι άλλο. Όσα κάναμε για την ομάδα δεν πρέπει να πάνε χαμένα».

-Δηλαδή θεωρείς πως ο Καρατζιοβαλής θα μείνει;

«Προσωπικά θέλω να πιστεύω πως ναι».

- Από τα υπόλοιπα παιδιά που αποχώρησαν θα μείνει κανείς;

«Κάποια παιδιά που έδειξαν ότι μπορούν να αντέξουν την πίεση της Β’ Εθνικής θα γίνει προσπάθεια να μείνουν. Αλλά αυτό θα το δούμε αφού ξεκαθαρίσει αν θα μείνει σίγουρα ο Αχιλλέας».

- Βλέπεις τελικά να μένει ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης;

«Μακάρι να μείνει ο πρόεδρος. Δεν πρέπει να πάει χαμένη η προσπάθεια αλλά και οι θυσίες που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει επιτέλους να στηριχθεί, όχι στα λόγια, αλλά στις πράξεις».

-Εσύ μπορείς να βοηθήσεις σε αυτόν τον τομέα;

«Εγώ ως τεχνικός διευθυντής θα προσπαθήσω μαζί με τον προπονητή για τις καλύτερες επιλογές στο ρόστερ. Οικονομικά έκανα κάποιες προσπάθειες για να βρω κάποιες πηγές, αλλά είναι δύσκολο. Το σημαντικό όμως είναι να γίνουν κάποιες συμφωνίες από τον πρόεδρο με κάποιους ανθρώπους και να προχωρήσουμε το πλάνο».

Last modified onΚυριακή, 01 Ιούνιος 2014 12:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep