Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Διαδικαστικό το θέμα

Στον Απόλλωνα 1926 τονίζουν ότι το θέμα της αδειοδότησης της ΕΠΟ είναι διαδικαστικό.

Ο Απόλλων 1926 δεν πήρε άδεια από την ΕΠΟ, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι το θέμα είναι διαδικαστικό και έχει να κάνει με τον τρόπο πληρωμής των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, στην έφεση που θα γίνει, θα έχει διευθετηθεί και ο φάκελος, όπως υποστηρίζουν, θα περάσει.

Στο μεταξύ, ακυρώθηκαν τα φιλικά με τον Καμπανιακό και Ηρακλή Αμπελοκήπων. Η διοίκηση του Απόλλωνα 1926 εξέδωσε ανακοίνωση για το φιλικό των παλαιμάχων: «Ο Σύλλογος Παλαιμάχων του Απόλλωνα σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς και στα πλαίσια παράλληλων εκδηλώσεων, διοργανώνει το 5ο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Το φετινό τουρνουά θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα την Δευτέρα 26 Μαϊου και θα συμμετάσχουν οι ομάδες παλαιμάχων του Πανθρακικού, του Κιλκισιακού και του Α.Ο. Καβάλας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα ολοκληρωθεί στις 20:00.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των παλαιμάχων κ. Βιόπουλος, η είσοδος θα είναι ελεύθερη και πρέπει οι φίλαθλοι να τιμήσουν με την παρουσία τους τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Μετά το τέλος του τουρνουά θα ακολουθήσει δεξίωση από τον Σύλλογο Παλαιμάχων και τον Δήμο Καλαμαριάς στις φιλοξενούμενες αποστολές».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Μάιος 2014 09:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep