Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ριζοσπαστικές αλλαγές...»

Ο Αλέξης Αλεξίου δήλωσε ότι ο Απόλλων μπορεί μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

Ο προπονητής των Ποντίων δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Γάζωρο: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πορεία στο δεύτερο γύρο για τη συνολική τους προσπάθεια. Ανεβάσαμε τον πήχη της ομάδας με καλό ποδόσφαιρο και αδικηθήκαμε σε πολλά παιχνίδια. Ο Απόλλων χρειάζεται ριζοσπαστικές αλλαγές για να μπορέσει να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου και θέλω να τους ευχαριστήσω. Δεν μου άρεσε ο Απόλλων και δεν ήταν όπως τον θέλω εγώ. Αυτή ήταν μια κακή παρένθεση σε σχέση με τις εμφανίσεις μας στο δεύτερο γύρο».

Στο ερώτημα για το αν θεωρεί τελικά αποτυχημένη την σεζόν, με δεδομένη την εξαγγελία του για είσοδο στην τετράδα, απάντησε: «Προερχόμασταν από έξι ήττες και έπρεπε να δώσω κίνητρο για την ομάδα. Χρειαζόταν ένας στόχος. Δεν είναι αποτυχημένη η χρονιά. Απλά πρέπει να χτίσουμε μια νέα ομάδα και να θέσουμε νέους στόχους από την αρχή. Να φτιάξουμε μια ομάδα με σωστό προγραμματισμό για να πάμε για άνοδο τα επόμενα 2-3 χρόνια. Θέλουμε παίκτες με ποιότητα και σωστή οργάνωση. Φάνηκε φέτος ότι δεν ήταν η σειρά μας να βγούμε».

Η ΠΑΕ προχώρησε και σε βραβεύσεις στο περιθώριο του ματς: «Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος κ. Αχιλλέας Χαραλαμπίδης τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον προπονητή του Εθνικού Γαζώρου κ. Κατσαβάκη για την προσφορά του στην ομάδα του Απόλλωνα από το 2005 μέχρι το 2008, τον βοηθό του κ. Παπαδόπουλο επίσης για την προσφορά του στον Απόλλωνα και τίμησε και την μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Μαυρόπουλου, ο οποίος έφυγε πριν από λίγο καιρό από την ζωή και τον υιό του Παναγιώτη Μαυρόπουλο ο οποίος υπήρξε κορυφαίος βοηθός διαιτητής του ποδοσφαίρου και στενός συνεργάτης του Κύρου Βασάρα.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ένος λεπτού σιγή στην μνήμη δύο σπουδαίων φιλάθλων της ομάδας μας του Αναστασίου Κυριακίδη και του Ιωάννη "Κασίμ" Γραμματικόπουλου. Ένα πιο χαρούμενο τόνο στην διάρκεια του ημιχρόνου έδωσαν τα παιδάκια της "Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς" που χόρεψαν ποντιακούς χορούς και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο».

Last modified onΚυριακή, 30 Μάρτιος 2014 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep