Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας στέρησαν την τετράδα»

Ο Αλέξης Αλεξίου τόνισε πως αν δεν υπήρχαν κρίσιμα διαιτητικά λάθη ο Απόλλων θα ήταν στην τετράδα. Ο Αλέξης Αλεξίου τόνισε πως αν δεν υπήρχαν κρίσιμα διαιτητικά λάθη ο Απόλλων θα ήταν στην τετράδα.

Ο Αλέξης Αλεξίου ανέφερε ότι ο Απόλλων με την πορεία στον δεύτερο γύρο θα μπορούσε να είναι στην τετράδα, αλλά οι άσχημες διαιτησίες δεν τον άφησαν.

Βάρος στην διαιτησία για τους χαμένους βαθμούς σε κρίσιμα ματς έριξε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλέξης Αλεξίου, μετά τη νίκη (3-0) απέναντι στην Καβάλα: «Ήρθαμε στην Καβάλα για να παίξουμε ένα παιχνίδι ελεύθερα. Κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά. Τα παιδιά στο δεύτερο γύρο παίζουν τέτοιο ποδόσφαιρο που είδατε. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια. Το παιχνίδι δίκαια το κερδίσαμε.

Νομίζω ότι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχουμε αδικήσει πολύ τον ευατό μας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και αν δεν υπήρχε η διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε, ο Απόλλων θα ήταν στην τετράδα. Δυστυχώς σε πολλά παιχνίδια μας στέρησαν τη νίκη. Εμείς δημιουργούμε μια καινούρια ομάδα, προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά της Καβάλας και είναι λυπηρό να βλέπω αυτή την ομάδα να βρίσκεται στα κάτω της. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που έχει βγάλει πολλούς παίκτες. Δεν φταίει ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες. Δυστυχώς βλέπω την Καβάλα και είναι κρίμα να πέσει κατηγορία. Εύχομαι γρήγορα στην πόλη να δραστηριοποιηθούν και να φέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει. Είναι κρίμα για το σύλλογο».

Πηγή: proininews.gr

Last modified onΚυριακή, 23 Μάρτιος 2014 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep