Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν μας άφησαν να ανέβουμε»

Ο Ηλίας Προβατίδης μίλησε για την πορεία του Απόλλωνα στη φετινή Football League.

Ο 31 ετών μέσος μίλησε στην εφημερίδα Μetrosport και κατέθεσε την άποψή του ότι στα κρίσιμα ματς υπήρξαν... παράγοντες που δεν επέτρεψαν στον Απόλλωνα να πάρει εκείνο που ήθελε, για να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.
-Το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο ήταν βαθμολογικά αδιάφορο. Για λόγους γοήτρου, πάντως, ο Απόλλων πήρε τους τρεις βαθμούς. Η χρονιά είναι πετυχημένη;

«Δεν θα το έλεγα πετυχημένη. Πιστεύω πώς θέλαμε το κάτι παραπάνω. Θέλαμε να μπούμε στην τετράδα. Θεωρώ ότι η υπόθεση της εισόδου μας στην τετράδα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, χάσαμε παιχνίδια με τις ομάδες που είναι ήδη στην τετράδα. Πιστεύω, όμως, ότι σε κρίσιμα ματς υπήρξαν παράγοντες και άλλοι, που δεν μας άφησαν να πάρουμε αυτό που θέλαμε…», σημείωσε ο Προβατίδης.

-Στην αρχή δεν πήρες ευκαιρίες. Τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν στο δεύτερο γύρο. Ένιωσες παραγκωνισμένος;
«Στην αρχή όντως δεν έπαιζα. Ήταν θέμα προπονητή, ήταν θέμα των επιλογών του. Θεωρούσε ότι δεν έπρεπε να παίξω. Εγώ από την πλευρά μου κοιτούσα τον εαυτό μου και όποτε μου δινόταν η ευκαιρία έμπαινα για να βοηθήσω την ομάδα».

-Το συμβόλαιο σου τελειώνει το καλοκαίρι και δεν έχεις μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση. Πώς αντιμετωπίζεις την όλη κατάσταση;
«Δεν το ξέρω ακόμη αν θα μείνω. Θέλω να μείνω, αλλά δεν είναι μόνο στο χέρι μου. Ας τελειώσει πρώτα το πρωτάθλημα και θα δούμε τι θα γίνει. Ένα χρόνο έχω συμβόλαιο με τον Απόλλωνα, οπότε είναι όλα ανοιχτά. Αγαπώ τον σύλλογο. Από πέρσι ανεβάσαμε την ομάδα και θα ήθελα να συνεχίσω. Γιατί όχι να μείνω και να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα από του χρόνου; Ο Απόλλων έχει όλα τα φόντα, όλες τις προοπτικές. Είναι μία ιστορική ομάδα και πιστεύω πώς ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Άλλωστε, από τότε που ανέλαβε ο κ. Χαραλαμπίδης γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω, πώς είναι θέμα χρόνου να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα».

Last modified onΤρίτη, 18 Μάρτιος 2014 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep