Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προχωρούν τα έργα στο γήπεδο

Συνεχίζει να αλλάζει όψη το γήπεδο του Απόλλωνα.

Από την περασμένη χρονιά και έπειτα από την πρωτοβουλία του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου ξεκίνησαν έργα από τους οπαδούς των «κοκκινόμαυρων» στο γήπεδο. Με δικά τους έξοδα οι φίλοι του Απόλλωνα προσπαθούν να αλλάξουν όψη στο γήπεδο και ήδη η διαφορά στη θύρα 3 είναι εμφανής. Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:΅

«Δεν πέρασε και πολύς καιρός από τότε που μια "ομάδα" πιστών φίλων της ομάδας μας ξεκίνησε μια σπουδαία προσπάθεια με κάποιες σημαντικές εργασίες μέσα και γύρω από το γήπεδο του Απόλλωνα. Οι εργασίες έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα και όλοι όσοι είδαν την "νέα" εικόνα από κοντά έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για το σπουδαίο επίτευγμα.

Εδώ και κάποιες μέρες ξεκίνησαν και πάλι εργασίες και ειδικότερα στην θύρα 3 που μπήκαν ακόμα και καινούργια πλακάκια έτσι ώστε να γίνουν πιο ριζικές αλλαγές, δείγμα της σοβαρότητας της κίνησης.

Το πιο σημαντικό στην υπόθεση και εκεί που φάινεται η ανιδιοτέλεια αυτών των ανθρώπων είναι ο προσωπικός χρόνος που θυσιάζουν για το όλο εγχείρημα και φυσικά τα έξοδα τα οποία είναι 100% δικά τους!

Η αγάπη τους για τον Απόλλωνα σε όλο της το μεγαλείο!».

Last modified onΤετάρτη, 12 Μάρτιος 2014 22:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep