Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δύσκολο, αλλά όχι αδύνατον»

Ο Τίκο Μεσίνα δήλωσε ότι η συμμετοχή του Απόλλωνα 1926 στα play off είναι δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη.

Παράλληλα, ο Καμερουνέζος επιθετικός αναφέρθηκε στα πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής στον αγώνα με τον Αιγινιακό, αλλά και στο προσεχές παιχνίδι με τον Ηρακλή. αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τίκο Μεσίνα στο «metrosport»:

-Τίκο, πιστεύεις ότι το 1-1 με τον Αιγινιακό ήταν άδικο αποτέλεσμα;

«Αναμφίβολα ναι. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και αξίζαμε να κερδίσουμε. Γενικά πιστεύω ότι αξίζουμε περισσότερα σαν ομάδα».

-Για τα δύο πέναλτι που δόθηκαν στην ομάδα σου;

«Πιστεύω πως είναι καθαρά πέναλτι και τα δύο. Στο πρώτο πήρα την μπάλα και με κλότσησε και στο δεύτερο ο παίκτης της αντιπάλου έπιασε την μπάλα με το χέρι».

-Ποιο είναι το κίνητρο από εδώ και πέρα για τον Απόλλωνα από τη στιγμή που χάθηκαν τα πλέι-οφ;

«Δε χάθηκαν σίγουρα τα πλέι-οφ! Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο! Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι και αδύνατον! Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τέσσερις νίκες και ό,τι περισσότερο καταφέρουμε».

-Για τον προσεχή αγώνα με τον Ηρακλή;

«Είναι πολύ δύσκολος. Ο Ηρακλής είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αλλά προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για το παιχνίδι και το αντιμετωπίζουμε σαν μια πρόκληση».

-Πώς σου φαίνονται τα πράγματα στον Απόλλωνα; Θα ήθελες να μείνεις και τη νέα σεζόν;

«Ως προς το πρώτο, δεν μπορώ να απαντήσω ακόμη. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι πώς να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Όμως, μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι εδώ και οι φίλαθλοί μας. Και η Θεσσαλονίκη είναι πολύ ωραία πόλη, μοιάζει με τη Βαρκελώνη. Θα δούμε...».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 11:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep