Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν μας πάει η διαιτησία»

Ο Φραντς Μπερτέν αναφέρθηκε στην ισοπαλία με την Καρδίτσα και τη διαιτησία των τελευταίων αγώνων.

Ο Αϊτινός αμυντικός με δηλώσεις του υποστήριξε ότι η διαιτησία σταμάτησε τον Απόλλωνα 1926 από τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Παράλληλα, μίλησε για την ομάδα του και τον στόχο της τετράδας, που πλέον έχει απομακρυνθεί. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φραντς Μπερτέν στο «metrosport»:

-Φραντς, σκόραρες για πρώτη φορά με τον Απόλλωνα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό…

«Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ, αλλά το πιο σημαντικό θα ήταν να κέρδιζε η ομάδα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αφού δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό κι ενώ περιμέναμε να σφυρίξει ο διαιτητής. Αξίζαμε τη νίκη».

-Υπάρχουν πολλά παράπονα για το διαιτητή…

«Ο διαιτητής μας σταμάτησε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν μας παίζει καθόλου καλά η διαιτησία. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς».

-Για το γκολ σου; Έχεις πετύχει ποτέ τόσο ωραίο γκολ;

«Η αλήθεια είναι πως όχι! Συνήθως όλα τα γκολ που πετυχαίνω είναι με το κεφάλι. Ήμουν και λίγο τυχερός. Είχα καιρό να σκοράρω και το ήθελα πολύ».

-Από εδώ και πέρα; Ο στόχος της τετράδας είναι εφικτός;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολος πλέον. Όμως εμείς θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στο βόρειο όμιλο. Αν κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια, θα έχουμε κάποιες ελπίδες μέχρι τέλους. Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια. Αν ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα, θα έλεγα πως θα ήμασταν φαβορί. Πλέον όμως είναι πολύ δύσκολο».

-Πώς αισθάνεσαι στον Απόλλωνα; Υπάρχει περίπτωση να συνεχίσεις και την επόμενη σεζόν;

«Αυτό είναι νωρίς να το πούμε τώρα. Η αλήθεια είναι όμως πως μου αρέσει πολύ εδώ. Μπήκα αμέσως στο κλίμα της ομάδας λες και έπαιζα χρόνια εδώ. Με βοήθησαν πολύ και οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής. Αισθάνομαι υπέροχα».

Last modified onΤρίτη, 25 Φεβρουάριος 2014 12:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep