Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ακούει άσχετους…»

Ο Σταύρος Ζαμπέτογλου τόνισε ότι ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης έχει κακούς συμβουλάτορες.

Για την απόφασή του ψηφίσει υπέρ του 2+1 στο πρόσφατο ΔΣ της Football League τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης ο Σταύρος Ζαμπέτογλου. Ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος του Απόλλωνα 1926 στα ΔΣ εξήγησε γιατί άλλαξε την ψήφο του και τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Χαραλαμπίδης ακούει… άσχετους!
Όπως ανέφερε:
«Υπηρετώ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για περισσότερα από 50 χρόνια ως αθλητής, προπονητής, αλλά και ως μέλος των διοικητικών συμβουλίων του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ. Συμμετέχω ανιδιοτελώς με αγάπη και σεβασμό στον ιστορικό σύλλογο μας και προσφέρω τις υπηρεσίες μου όποτε μου ζητείται. Δυστυχώς το πνεύμα και δυνατότητες των διοικούντων ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Κάποιοι αντιλαμβάνονται τι προσφέρουν οι συνεργάτες τους και κάποιοι άλλοι παρασύρονται κάτω από συνεχείς και επίμονες προσπάθειες να περάσουν την δική τους πολιτική ανακατεύοντας γενικότερα τα πράγματα. Ερχόμενος στο προκείμενο θέμα που μερικοί βιάστηκαν να δημοσιοποιήσουν εξηγώ τους λόγους για τους οποίους ψήφισα υπέρ του προβιβασμού της 3ης ομάδας της FOOTBALL LEAGUE μέσα από αγώνα μπαράζ.

Η άποψη και η απόφαση των 5 τελευταίων συνεδριάσεων της FOOTBALL LEAGUE ήταν να υποστηριχθεί πάση θυσία η προκήρυξη του πρωταθλήματος που ανέφερε την άνοδο των 3 πρώτων της τελικής κατάταξης των play off του πρωταθλήματος. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE ανέφερε όμως ότι υποβιβάζονται 2 ομάδες. Η ΕΠΟ ως εποπτεύουσα αρχή οφείλει πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει το θέμα. Δυστυχώς όμως δεν το έπραξε και το ζήτημα παραπέμφθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο όπου παράγοντες και προβλεπόμενες εξελίξεις προσδιόριζαν την άνοδο 2 ομάδων.

Αυτό επίσης θα συνέβαινε και λόγω της σύνθεσης των Διαιτητών-Δικαστών και φυσικά των εξασκούμενων επιρροών. Την τελευταία στιγμή στην διασφάλιση περισσότερων αποδοχών της ανόδου μόνο 2 ομάδων μπήκε στο τραπέζι της σύσκεψης των εκπρόσωπων των ΠΑΕ η συμμετοχή της 3ης ομάδας της FOOTBALL LEAGUE σε αγώνα μπαράζ με την 16η ομάδα της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE.

Σε περίπτωση που ηττηθεί η ομάδα της FOOTBALL LEAGUE και δεν προβιβαστεί θα πάρει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό από συνδρομή της SUPER LEAGUE. Επιπλέον, ελέχθη ότι όσοι έχουν προϋποθέσεις αδειοδότησης και έχουν καταλάβει μέχρι και την 8η θέση της τελικής κατάταξης των play offs της FOOTBALL LEAGUE θα έχουν την δυνατότητα να προβιβαστούν αν οι προηγούμενες στην κατάταξη δεν αδειοδοτούνται ενώ προηγουμένως αυτό ίσχυε μέχρι την 4η ομάδα. Επίσης θα δοθούν περισσότερα χρήματα σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας μας και ότι η βαθμολογία των ομάδων των play off θα ξεκινάει από μηδενική βάση. Τέλος θα υπάρξει κοινό μέτωπο των 2 συνεταιρισμών για περισσότερες διεκδικήσεις από φορείς και πολιτεία. Αναλογιζόμενος το κέρδος της ομάδας μας τάχθηκα υπέρ της ψήφισης αυτής της πρότασης παρά την αρχική μου θέση αλλά και του προέδρου που επιθυμούσαμε την απευθείας άνοδο 3 ομάδων.

Επιστρέφοντας το βράδυ κάλεσα τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο στα γραφεία της ΠΑΕ για να του εκθέσω την κατάσταση και να του δικαιολογήσω την ψήφο μου η οποία σε τελική ανάλυση δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα αφού μέχρι την σειρά μου αυτό είχε διαμορφωθεί. Στις 7 Φεβρουαρίου σε σύγκλιση του συμβουλίου της ΠΑΕ μου ζητήθηκε η παραίτησή μου όμως αρνήθηκα διότι η θητεία του Δ.Σ της ΠΑΕ είχε λήξει στις 8\12\13 και η μόνη που μπορεί να πάρει απόφαση και να ορίσει συμβούλιο είναι η Γενική Συνέλευση των μετόχων κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει, άρα οτιδήποτε και αν αποφασιστεί αυτό μπορεί να εκπέσει αφού θα είναι άτυπο και παράνομο. Αναγνωρίζω την οικονομική προσφορά του προέδρου και για αυτό άλλωστε αποδέχθηκα την πρόταση του να ορισθώ αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος στην FOOTBALL LEAGUE.

Δυστυχώς ο κ. Χαραλαμπίδης ακούει πολλούς άσχετους και επηρεάζεται σημαντικά και για αυτό δεν έχει σαφείς θέσεις και δυσκολεύεται να αποφασίσει. ΕΡΩΤΩ αν είχε την άποψη και την επιθυμία να παραιτηθώ γιατί δεν μου το ανέφερε όταν είχαμε κατ 'ιδίαν συνάντηση 2 φορές μάλιστα και το ανέφερε μετά από 3 μέρες;».

Last modified onΤρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep