Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέληση και πάθος»

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε για τον Απόλλωνα 1926 και το στόχο της ανόδου.

Ο 21 ετών ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα του Απόλλωνα 1926, το τέρμα που σημείωσε στη Δράμα και τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πέλκας στο «metrosport»:

Δημήτρη, με το δικό σου γκολ ο Απόλλων κατάφερε νε επιστρέψει στις νίκες…

«Επανήλθαμε στις νίκες και αυτό είναι το σημαντικό. Ξέρουμε από την αρχή πως σε αυτό το πρωτάθλημα κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να νικήσεις. Έπρεπε να ξεπεράσουμε την ήττα από τη Νίκη Βόλου, το κάναμε και τώρα συνεχίζουμε έχοντας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα».

Αυτό πάντως πρέπει να είναι και το ομορφότερο από τα τέρματα που πέτυχες φέτος…

«Ναι, πράγματι. Είναι η επιβράβευση της προσπάθειάς μου. Πρώτη φορά έκανα αυτό που μου αρέσει, να κατεβαίνω δηλαδή κάθετα προς την αντίπαλη εστία και να σκοράρω. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω και όταν συνοδεύεται από γκολ είναι ακόμη καλύτερα για μένα και την ομάδα μου».

Το παιχνίδι του Απόλλωνα πάντως δείχνει ότι δημιουργικά εξαρτάται πολύ από τη δική σου απόδοση. Σε φορτώνει άγχος αυτό και πόσο έτοιμος είναι να ανταποκριθείς στην ευθύνη της δημιουργίας του παιχνιδιού;

«Όσο έχω εγώ ανάγκη τους συμπαίκτες μου, άλλη τόση ανάγκη έχουν κι αυτοί από μένα. Αυτό ισχύει για όλους, γιατί είμαστε ομάδα. Τώρα όσον αφορά τη δημιουργία, μου αρέσει και είμαι έτοιμος να παίρνω την μπάλα όταν… καίει, άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος μου».

Πόσο εφικτός είναι ο στόχος της ανόδου για τον Απόλλωνα;

«Χάσαμε πολύτιμο έδαφος στον πρώτο γύρο, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να δείξουμε πάθος και θέληση. Έχουμε πέντε παιχνίδια πολύ σημαντικά στη συνέχεια και θα τα δώσουμε όλα».

Πώς αισθάνεσαι στον Απόλλωνα; Σε ενοχλεί ότι παίζεις δανεικός;

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Και αυτό δεν το λέω τυπικά. Ο Απόλλων είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για μένα. Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω εδώ, αν και υπήρχαν προτάσεις και από ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Εδώ με στηρίζουν όλοι και με έκαναν από την πρώτη στιγμή να αισθάνομαι μέλος της οικογένειάς τους. Με πιστεύουν πολύ και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδίδω αυτή την εμπιστοσύνη. Όσον αφορά στον δανεισμό μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, θεωρώ ότι είναι καλύτερο να παίζεις δανεικός από το να παραμείνεις στην ομάδα που ανήκεις και να είσαι στην κερκίδα ή να παίζεις ένα τέταρτο. Πιστεύω ότι μου κάνει καλό ότι παίζω και ειδικά σε μια ομάδα όπως ο Απόλλων».

Last modified onΤρίτη, 04 Φεβρουάριος 2014 10:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep