Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να ρεφάρουμε…»

Ο Χρήστος Αθανασιάδης τόνισε ότι ο Απόλλων 1926 προσπαθεί να ρεφάρει την άσχημη πορεία του πρώτου γύρου.

Ο επιθετικός των «κοκκινόμαυρων» αναφέρθηκε επίσης στον στόχο της τετράδας και το πρωτάθλημα των δύο ομίλων. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM 89.4:

Για την νίκη κόντρα στα Γιαννιτσά: «Νομίζω ότι το σκορ τα λέει όλα, κερδίσαμε 4-1 αν και δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο με τον Πιερικό, αλλά πολλές φορές έτσι είναι το ποδόσφαιρο . Η ομάδα αρχίζει και βρίσκει τον καλό της εαυτό, γιατί η κοιλιά που κάναμε ήταν παρατεταμένη. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του νέου μας τεχνικού. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και προσπαθούμε να «ρεφάρουμε» την κακιά πορεία που είχαμε στον πρώτο γύρο. Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι μπορούμε να τα κάνουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Βατανιακό στην Κατερίνη και στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι 4-5 με ομάδες που θα παλέψουν για μια θέση, η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Αιγινιακός , εμείς και ο Γάζωρος . Η Κέρκυρα όντως έχει ξεφύγει αρκετά, ενώ ο Ηρακλής πραγματικά είναι πολύ ανεβασμένος και παρουσιάζεται πολύ δυνατός.

Ο στόχος μας είναι η τετράδα και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όσο για το πρωτάθλημα θεωρώ ότι αν ήταν ένας όμιλος θα ήταν πιο ανταγωνιστικό. Οι ομάδες έχουν πολλά προβλήματα κυρίως οικονομικά, πάντως υπάρχουν αρκετές ομάδες σοβαρές, οι οποίες έχουν ήδη ξεχωρίσει».

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 10:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep