Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στήριξη σε Χαραλαμπίδη

Ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου στηρίζει τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη.

Την αμερίστη συμπαράσταση στο πρόσωπο του προέδρου του Απόλλωνα, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και στη διοίκησή του εξέφρασε ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου με ανακοίνωση που εξέδωσε έπειτα από τις δηλώσεις του ιδίου ότι επιθυμεί να παραιτηθεί.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου, ως εκ του καταστατικού του, στηρίζει κάθε χρηστή διοίκηση του Απόλλωνα.

Το Δ.Σ του Ομίλου, θεωρεί απολύτως και αποδεδειγμένα επιτυχημένη την διοίκηση του Κου Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και των συνεργατών του. Άνθρωποι, σε μια από τις πιο τραγικές στιγμές στην ιστορία της ομάδας που έφτασε μέχρι τη Δ' Εθνική, που δεν υπολόγισαν χρόνο και χρήμα και ανέβασαν την ομάδα μας 2 κατηγορίες σε τέσσερα χρόνια δε μπορεί παρά να κρίνονται απολύτως επιτυχημένοι και πάνω απ' όλα καθαροί και γνήσιοι Απολλωνιστές.

Δε πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι ο Απόλλων τα τελευταία χρόνια δεν είχε απολύτως τίποτε να δώσει παρά μόνο να λάβει.

Γνωρίζουμε ότι δεν επρόκειτο για επαγγελματίες παράγοντες με εμπειρία και γνωριμίες στον χώρο. Αυτό όμως μας έκανε να εκτιμάμε ακόμη περισσότερο την προσπάθειά τους και να αντιλαμβανόμαστε τα αγνά τους κίνητρα.

Κύριε Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, το Δ.Σ του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του σε εσάς και στη διοίκησή σας. Ελπίζουμε να ανακαλέσετε την απόφαση παραίτησης που ανακοινώσατε και αντίθετα να αποτελέσει αυτή η στιγμή ένα νέο εφαλτήριο ενότητας για την ομάδα μας.

Ελπιζουμε να πρυτανεύσει η λογική, η ψυχραιμία και ο διάλογος.

Με εκτίμηση
Δ.Σ Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου».

Last modified onΔευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2013 15:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep