Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άσχημο αποτέλεσμα»

Ο Ανδρέας Παντζιαράς ήθελε περισσότερους βαθμούς στον πρώτο γύρο.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Ανδρέας Παντζιαράς απένειμε τα εύσημα στον Σωτήρη Κωνσταντινίδη και δήλωσε μετά την ήττα (2-1) από τον Εθνικό Γαζώρου: «Κατ’ αρχήν εύχομαι σε όλους καλές γιορτές. Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για μας. Εμείς ήρθαμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη κλείνοντας τους διαδρόμους. Μείναμε πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς αλλά καταφέραμε γρήγορα και ισοφαρίσαμε και είχαμε ευκαιρίες και για ακόμα ένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 65’ το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Από τακτικό λάθος και επινόηση του Κωνσταντινίδη δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Η βαθμολογική συγκομιδή μας δεν είναι αυτή που θέλουμε. Περιμέναμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς στον πρώτο γύρο. Ελπίζω να το καταφέρουμε στο δεύτερο μίσο του πρωταθλήματος».

Ο σκόρερ, Χρήστος Αθανασιάδης δήλωσε: «Ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη. Στην αρχή πρεσάραμε αρκετά και στην πρώτη επίθεση του Εθνικού δεχθήκαμε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω πως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός μας πίεσε χωρίς όμως να δημιουργήσει κάτι το ουσιαστικό όμως δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΔευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2013 22:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep