Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γνωρίζουμε τις ευθύνες μας»

Ο Στέφανος Καπίας περιμένει νέο ξεκίνημα απέναντι στην Καβάλα.

Για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του Απόλλωνα 1926 στο πρωτάθλημα και στην ανάγκη για επιστροφή στις νίκες μίλησε ο Στέφανος Καπίας. Ο αμυντικός των «κοκκινόμαυρων» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm:

«Όλοι έχουμε καταλάβει ότι έχουμε φέρει την ομάδα σε δύσκολη θέση. Ξέρουμε τις ευθύνες μας και θα αντιστρέψουμε την κατάσταση αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Καβάλα. Μας προβληματίζει το γεγονός ότι τα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα εκτός παρά εντός. Έχουμε ακούσει πολύ κριτική και προσπαθούμε να βελτιωθούμε και σε αυτόν τον τομέα και να δούμε τι φταίει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής (15/12) καθώς έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Για το πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι ήταν όπως το περιμέναμε. Υπήρχαν κάποιες ομάδες που είχαμε ξεχωρίσει και φαίνεται ότι αυτές βρίσκουν τον δρόμο τους. Ο Ηρακλής δεν ξεκίνησε καλά, αλλά με τις συνεχόμενες νίκες που έκανε φαίνεται να επιστρέφει στις πρώτες θέσεις. Πάντως τα πράγματα είναι ρευστά, βλέπουμε και την Κέρκυρα που είχε ξεχωρίσει, αρχίζουν και την πλησιάζουν οι υπόλοιπες ομάδες. Είναι νωρίς, πάντως, να πούμε ποιοι θα κερδίσουν την άνοδο».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2013 01:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep