Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στη φαντασία του Διγκόζη»

Ο Απόλλων 1926 με ανακοίνωσή του χαρακτήρισε ατυχή την τοποθέτηση του Άγγελου Διγκόζη μετά το ματς με τον Τύρναβο.

Το θέμα προέκυψε όταν ο τεχνικός του Τυρνάβου δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι ο Χρήστος Αθανασιάδης είπε στον διαιτητή ότι δεν ήταν πέναλτι. Κάτι άλλωστε, που διέψευσε ο ίδιος ο παίκτης μετά το τέλος του αγώνα μέσω του flnews. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ διευκρίνισε ότι ουδέποτε ο επιθετικός του Απόλλωνα ειπε κάτι τέτοιο.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 θα ήθελε να ευχαριστήσει το αντίστοιχο του Τυρνάβου για την φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της. Λυπάται όμως για την πολύ ατυχή τοποθέτηση του προπονητή κ. Διγκόζη για τις υποτιθέμενες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρήστου Αθανασιάδη. Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, θέλουμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό ότι ουδέποτε έκανε τέτοια δήλωση ο ποδοσφαιριστής, όπως άλλωστε αναφέρει και ο ίδιος στην διάψευση που έκανε χθες αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Λυπούμαστε πολύ γιατί όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας του κ. Διγκόζη και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και να μην εκθέτει πρόσωπα.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926».

Last modified onΤρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 18:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep