Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντζιαράς: «Κρατάμε τη νίκη»

Ο Ανδρέας Παντζιαράς υπογράμμισε ότι ο Απόλλων 1926 πέτυχε δίκαιη νίκη επί του Τυρνάβου.

Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν ανώτερη του αντιπάλου και δίκαια νίκησε. Ο Ανδρέας Παντζιαράς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το καλό παιχνίδι που έκαναν. Στο πρώτο 20λεπτο σταθήκαμε αρκετά τυχεροί σε δύο φάσεις που είχε ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε. Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη, γιατί προερχόμασταν από δύο άσχημα αλλά και άτυχα αποτελέσματα. Έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς, κάτι που μας στεναχωρεί αλλά θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Οι παίκτες που έπαιξαν αντεπεξήλθαν πολύ καλά στις απαιτήσεις του αγώνα και θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήταν κοντά μας σε ακόμη ένα παιχνίδι. Εύχομαι στην ομάδα του Τυρνάβου και στον κ. Διγκόζη ότι καλύτερο και να πετύχουν τους στόχους τους».

-Πιστεύετε ότι σήμερα η Καλαμαριά δικαιούνταν τη νίκη;

«Στο πρώτο 20λεπτο ο Τύρναβος ήταν πολύ καλός, μας απείλησε, μας πίεσε. Αλλά στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που βάζει τα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δε νομίζω ότι απειληθήκαμε».

-Το πέναλτι πιστεύετε ότι ήταν;

«Νομίζω ότι ο Πέτρος (σ.σ. Καραναστάσης) που ήταν στη φάση μπορεί να σας πει καλύτερα. Αλλά εγώ από εκεί που ήμουνα θεωρώ ότι ήταν πέναλτι».

Ο Σεραφείμ Μωυσίδης τόνισε: «Κατακτήσαμε μία επαγγελματική νίκη».

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep