Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αδικούμαστε...»

Ο Δημήτρης Ορφανός αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Ο έμπειρος αμυντικός του Απόλλωνα 1926, Δημήτρης Ορφανός φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» και τόνισε ότι οι Πόντιοι αδικούνται από το 0-0 με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, παίξαμε ποδόσφαιρο, βάλαμε την μπάλα κάτω και μας αδικεί το αποτέλεσμα. Αν βάζαμε ένα γκολ ακόμη και στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε η υπόθεση πρόκριση να έπαιρνε διαφορετική τροπή. Όπως και να έχει η καλή μας εμφάνιση αποτελεί πολύ σημαντική ψυχολογική τόνωση για την ομάδα, καθώς θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα πόδια μας και θα πιστέψουμε ότι μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κατοχής κάτι που χρειάζεται να κάνουμε εντός έδρας κόντρα σε ομάδες που κλείνονται. Ήταν γενικότερα μια καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει στη Σούπερ Λίγκα».

Για την συμμετοχή του ως σέντερ μπακ:

«Έχω αγωνιστεί ξανά στη συγκεκριμένη θέση και έχω δείξει πως μπορώ να ανταποκριθώ».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες:

«Η επιθετική λειτουργία της ομάδας, όπως και η αμυντική αφορά το σύνολο και όχι μόνο την αντίστοιχη γραμμή ξεχωριστά. Αν και δεν είναι μόνο θέμα ικανότητας, αλλά και τύχης, είναι δεδομένο πως πρέπει να το δουλέψουμε περισσότερο».

Για τις απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι χρήσιμοι και προσφέρουν. Υπό αυτήν την έννοια, όλοι όσοι λείπουν είναι απώλεια για την ομάδα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές που πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή ετοιμοπόλεμοι και να αρπάζουν την οποιαδήποτε ευκαιρία».

Για το προσεχές ματς με τον Τύρναβο:

«Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε ματς και για αυτό θα προσπαθήσουμε. Από εκεί και πέρα ο Τύρναβος έχει δείξει καλά στοιχεία, είναι αήττητος και πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον στόχο του φετινού Απόλλωνα:

«Στόχος μας είναι να περάσουμε στα πλέι οφ. Αν η ομάδα μπει στα πλέι οφ όλα γίνονται μετά».

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep