Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η αγωνία του Παντζιαρά...

Ο Ανδρέας Παντζιαράς έβαλε στην άκρη το οικογενειακό του πρόβλημα και βρέθηκε στον πάγκο.

Εξαιρετικά δύσκολη ήταν η Παρασκευή (25/10) για τον Ανδρέα Παντζιαρά. Ο προπονητής του Απόλλωνα έγινε τα ξημερώματα πατέρας για δεύτερη φορά, με τη σύζυγό του να φέρνει στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι τους. Ωστόσο, μία ώρα μετά τη γέννα υπήρξε επιπλοκή. Αν και η κατάστασή της χαρακτηρίστηκε κρίσιμη, ο ίδιος βρήκε το κουράγιο και έδωσε το «παρών» στον αγώνα με τη Δόξα. Το ευχάριστο για τον ίδιο ήταν ότι η κατάστασή της σταθεροποιήθηκε και μετά το τέλος του αγώνα μετέβη στο νοσοκομείο για να βρεθεί στο πλευρό της.

Μετά το 1-1 ο ίδιος δήλωσε: ««Μετά την βαριά ήττα στο Βόλο, θέλαμε πολύ να επιστρέψουμε στις νίκες. Μιλήσαμε με τα παιδιά όλη την εβδομάδα και έδειξαν να συνειδητοποιούν τη σημασία που θα έχει η επικράτησή μας. Πετάξαμε ένα ημίχρονο χωρίς λόγο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πιέσαμε τον αντίπαλο, αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.

Δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, γιατί μόνο μέσα από την προσπάθεια θα βελτιωθούμε. Θεωρώ ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι, αυτός είναι ο Απόλλων. Είχαμε και τις απουσίες τεσσάρων ικανών παικτών και φάνηκαν σήμερα».

Για τη συνέχεια ανέφερε: «Μετά την 9η αγωνιστική θα φανεί ποιες ομάδες θα είναι φαβορί. Βλέπετε ότι δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο ματς. Πρέπει να υπάρχει επιμονή», ενώ άφησε και αιχμές για το διαιτητή: «Χωρίς να υποστηρίζω ότι φταίει αυτό, δεν επιτρέπεται να δείχνει τρία λεπτά καθυστερήσεων με έξι αλλαγές, δύο σοβαρούς τραυματισμούς και μια αποβολή».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013 23:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep