Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η πίεση σε μας»

Ο Γιάννης Βέργος μίλησε για το εντός έδρας ματς του Απόλλωνα με τον Βατανιακό.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα 1926, Γιάννης Βέργος και αναφέρθηκε στο πρώτο εντός έδρας ματς για φέτος με αντίπαλο τον Βατανιακό. Όπως ανέφερε:

«Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες για μένα, ωστόσο κοιτάμε μόνο τη νίκη στο πρώτο μας εντός έδρας ματς για να αποκτήσουν νόημα οι δύο νίκες εκτός. Από την πλευρά του, ο Βατανιακός προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα και έρχεται να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί. Έτσι, όπως είναι φέτος το πρωτάθλημα, κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Την μεγαλύτερη πίεση θα την έχουμε εμείς, αφού ο Βατανιακός δεν έχει τίποτα να χάσει».

Για τους στόχους του Απόλλωνα: «Είμαστε ακόμη στην τρίτη αγωνιστική και είναι ακόμη πολύ νωρίς. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, αφού περάσαμε από έδρες που δεν θα μπορέσουν να περάσουν εύκολα οι αντίπαλοι. Παίζουμε μόνο για τη νίκη σε κάθε ματς προκειμένου στο τέλος να είμαστε στην πρώτη τετράδα. Ο κόσμος είναι κοντά μας και μας στηρίζει. Είχαμε κόσμο στο πλευρό μας στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που δώσαμε και ευελπιστώ ότι το ίδιο θα συμβεί και στο πρώτο μας εντός έδρας ματς για φέτος».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Οκτώβριος 2013 16:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep