Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αθανασιάδης: «Υπέρ μας ο χρόνος»

Ο Χρήστος Αθανασιάδης μίλησε για τους στόχους του Απόλλωνα 1926 και την πορεία της προετοιμασίας.

Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε επίσης στη μεταγραφή του στην ομάδα, ενώ σχολίασε και το φιλικό απέναντι στον Ηρακλή, στο οποίο ο Απόλλων ηττήθηκε 3-1. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Αθανασιάδης στον Arena 89,4:

Καταρχήν για την απόφαση να του να υπογράψει στην Καλαμαριά: «Έχω αναφέρει ότι μετά από αρκετά χρόνια ήθελα να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη. Και με την κρίση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η Καλαμαριά μου έδωσε την ευκαιρία και ήταν μία ιδανική λύση για εμένα».

Για το φιλικό με Ηρακλή: «Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις βλέπεις τα ελαττώματα και τα διορθώνεις. Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε δυνατότερος από τα προηγούμενα φιλικά σε αντίθεση με εμάς που ήμασταν κατώτεροι. Ήταν ένα καλό φιλικό για να δούμε που βαδίζουν οι δύο ομάδες».

Τι ξεχώρισε από το αγωνιστικό προφίλ του Ηρακλή: «Φέτος έχει κάνει απερίσπαστος τον προγραμματισμό του από νωρίς. Ήξερε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται και νομίζω ότι έδειξε θετικά στοιχεία. Είχε συνεχές πρεσάρισμα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο και λόγω των αλλαγών ο ρυθμός έπεσε αλλά γενικά πρέσαρε σε όλους τους χώρους».

Για τον στόχο του Απόλλωνα: «Δουλεύουμε, εγώ είμαι καινούργιος σχεδόν μία εβδομάδα αλλά ο χρόνος κυλάει υπέρ μας γιατί έχει ακόμη έναν μήνα για το πρωτάθλημα. Ο στόχος του Απόλλωνα είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερος και μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να αφομοιώσουμε όσα μας λέει ο προπονητής μας».

Για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται: «Πριν από οχτώ μέρες συμφώνησα. Χρειάζομαι ένα μικρό διάστημα για να φτάσω στα στάνταρ που θέλω. Η αλήθεια είναι ότι δούλευα ατομικά αλλά έχει διαφορά με το να παίζεις σε αγώνες. Οι ρυθμοί είναι τελείως διαφορετικοί. Είμαι λίγο πίσω αλλά πιστεύω ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαι έτοιμος».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Αύγουστος 2013 10:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep