Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αθανασιάδης: «Με ταπεινότητα»

Ο Χρήστος Αθανασιάδης μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα 1926 και έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Ο έμπειρος φορ με δηλώσεις του στο αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους, στο φιλικό με την ΑΕΚ και έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Χρήστος Αθανασιάδης:

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα: «Ήθελα να συνεχίσω στην πόλη μου και ο Απόλλων Καλαμαριάς ήταν μια ιδανική περίπτωση για μένα λόγο του ονόματος και των φιλοδοξιών του».

Για τους προσωπικούς του στόχους με τους «κοκκινόμαυρους»: «Θέλω να είμαι γερός κάτι που είναι βασικό στοιχείο για κάθε ποδοσφαιριστή. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ωστόσο, δεν είμαι απόλυτα έτοιμος. Ακόμη δεν ξέρω καλά- καλά τα ονόματα των συμπαικτών μου, όμως σε λίγο διάστημα θα είμαι σε θέση να προσφέρω».

Για το χθεσινό φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ: «Παρουσιάσαμε ένα πειθαρχημένο και σοβαρό σύνολο, είχαμε ένα καλό στήσιμο, και αν δεν κάναμε κάποια μεμονωμένα λάθη θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα, κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Είναι τυχερή που έχει βρει έναν άνθρωπο σαν τον Μελισσανίδη και σύντομα θα φτάσει στο επίπεδο που πρέπει να είναι».

Για τον κόσμο του Απόλλωνα: «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και με ταπεινότητα, λίγα λόγια και πολλή δουλειά στο τέλος θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep