Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντζιαράς: «Δεν παίζαμε με… πιτσαρία»

Ο Ανδρέας Παντζιαράς τόνισε ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς παίζει κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους και όχι με… πιτσαρία!

Με αφορμή τη χθεσινή (31/7) ήττα (2-1)στο φιλικό με τον Παναιτωλιό, ο τεχνικός των «ποντίων» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του επιλέγει δυνατούς αντιπάλους, για να διορθώνονται τα λάθη και να υπάρχει βελτίωση. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους νεοαποκτηθέντες.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Παντζιαρά στο «metrosport»:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό, 15 μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας, απέναντι σε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Ελλάδας. Σταθήκαμε αρκετά καλά για την εποχή και για το επίπεδο κούρασης που έχουμε αυτή τη στιγμή.

Είμαστε αρκετά κουρασμένοι με διπλές προπονήσεις, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που δεν έχουμε τραυματισμούς και που γίνεται πολύ καλή δουλειά. Φτιάχνουμε μια καινούργια ομάδα, σε όλους τους τομείς. Θα μπορούσαμε να παίζουμε με πιτσαρία και να κερδίζαμε 10-0. Δεν είναι όμως αυτό το νόημα της προετοιμασίας για μας. Πρέπει να παίζουμε με δυνατούς αντιπάλους για να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε τα λάθη μας».

Για τους νεοαποκτηθέντες σχολίασε: «Ο Λι μας ικανοποίησε και πάλι με την παρουσία του, για τον Βεσελίνοφ ήταν το πρώτο παιχνίδι και ήταν τρακαρισμένος, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Ο Βλάχος είναι ανέτοιμος, ενώ θα βοηθήσει πολύ την ομάδα η είσοδος των Παρμαξίδη και Ορφανού, που είναι πολύ ποιοτικοί».

Από την πλευρά του, ο σκόρερ του τέρματος του Απόλλωνα Καλαμαριάς είπε: «Ήμασταν πιστεύω πολύ καλοί και από δύο λάθη μας, δεχθήκαμε δύο χαζά μπορώ να πω γκολ. Κοιτάμε ήδη παρακάτω και πάμε να διορθώσουμε ό, τι χρειάζεται για να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί».

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 16:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep