Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κισκαμπάνης: «Ένα από τα φαβορί»

Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι σύμφωνα με τον Φώτη Κισκαμπάνη ένα από τα φαβορί της ανόδου στη Super League.

Ο 31 ετών αμυντικός, ο οποίος δεν έχασε παιχνίδι πέρυσι, υποστήριξε ότι σε περίπτωση που γίνουν δύο όμιλοι στην Football League, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Αιγινιακός και η Κέρκυρα έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις και είναι τα φαβορί για την άνοδο.

Ο Φώτης Κισκαμπάνης δήλωσε μεταξύ άλλων στο «metrosport»:

-Η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας φέτος θα μοιάζει με την περσινή;

«Θα είναι ακριβώς η ίδια με πέρυσι. Δηλαδή, θα στοχεύουμε στη νίκη σε κάθε παιχνίδι, είτε πρόκειται για φιλικό, είτε για επίσημο. Το δείξαμε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε με σωστή τακτική να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, συνδυάζοντάς με επιθετικό ποδόσφαιρο».

-Τι χρειάζεται αυτή τη στιγμή για να μπορούμε να πούμε ότι ο Απόλλων θα είναι βασικός διεκδικητής της ανόδου;

«Είναι νωρίς ακόμη, διότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα. Για την ενίσχυση νομίζω ότι ο προπονητής ξέρει πολύ καλύτερα, σε συνεργασία φυσικά και με τη διοίκηση. Έμεινε ένα κορμός από πέρυσι, ήρθαν πολλά παιδιά που είναι πολύ καλοί παίκτες και πιστεύω ότι με όσες κινήσεις γίνουν ακόμη, θα είμαστε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

-Σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση;

«Νομίζω ότι αρμόδιοι να αποφασίσουν είναι ο προπονητής και η διοίκηση, αλλά φάνηκε πως χρειαζόμαστε παίκτες για την επίθεση. Όχι απαραίτητα επιθετικούς, αλλά επιθετικογενείς».

-Η προσαρμογή σου στον Απόλλωνα πέρυσι φάνηκε να είναι εύκολη. Νιώθεις σα να είσαι χρόνια στην ομάδα;

«Βοήθησε πολύ το κλίμα που βρήκα εδώ, τα παιδιά που ήταν από πριν με έκαναν και αισθάνθηκα αμέσως μέλος της ομάδας, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και πραγματικά δέθηκα με τον Απόλλωνα. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς στα νέα παιδιά που ήρθαν φέτος, για να αισθανθούν όπως κι εμείς πέρυσι. Σε αυτό βέβαια βοηθούν πολύ τόσο οι διοικούντες, όσο και οι προπονητές, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να σκέφτεσαι μόνο πώς θα αποδώσεις καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τίποτε άλλο».

-Ήρθες για να μείνεις, δηλαδή…

«Έτσι φαίνεται»…

-Θεωρείς ότι έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα είναι ευκαιρία για τον Απόλλωνα να ανεβεί στη Σούπερ Λιγκ;

«Ειδικά αν γίνουν δύο όμιλοι είναι ευκαιρία για μας. Και δεν ξέρω αν θα παρουσιαστεί τόσο μεγάλη ευκαιρία στο μέλλον. Αν είναι ένας όμιλος θα είναι σαφώς πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, όπως άλλωστε ήταν το περσινό, αλλά δεν θα είναι το ίδιο προσιτός ο στόχος. Βλέπουμε ότι αρκετές ομάδες στην κατηγορία είναι σε προβληματική κατάσταση και για μας δημιουργείται ένα πιο θετικό κλίμα».

- Ποιες ομάδες ξεχωρίζεις ως τώρα;

«Είναι νωρίς ακόμη, αλλά εκτιμώ ότι εμείς, ο Ηρακλής, ο Αιγινιακός και η Κέρκυρα, δείχνουμε ότι θα έχουμε πρωταγωνιστικές βλέψεις και είμαστε τα φαβορί».

Για τον Απόλλωνα είπε: «Ο Απόλλων μπορεί να έχει σχετικά χαμηλό μπάτζετ, αλλά είναι μία από τις πιο οργανωμένες και καθαρές ομάδες. Και αυτό μετράει πολύ στις μέρες μας για όλους τους ποδοσφαιριστές. Όλοι ξέρουν πως ό, τι συμφωνήσουν, θα τα πάρουν και αυτό μετράει υπέρ μας».

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep