Πρόστιμο σε Ηρόδοτο και Χατζηλουκά

O Ηρόδοτος τιμωρήθηκε με 3.000 ευρώ για όσο συνέβησαν στο παιχνίδι νέων με τον Εργοτέλη. O Ηρόδοτος τιμωρήθηκε με 3.000 ευρώ για όσο συνέβησαν στο παιχνίδι νέων με τον Εργοτέλη.

Πρόστιμο στον Ηρόδοτο και στον Βαγγέλη Χατζηλουκά για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη επέβαλε το Πειθαρχικό Όργανο της Football League.

Με πρόστιμο 3.000 € στον Ηρόδοτο και 1.000 € στον Ευάγγελο Χατζηλουκά θα πληρώσει τελικά ο Ηρόδοτος τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα Νέων της Football League. Γιατί το πρόστιμο αυτό; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, του μόνου μέσου ενημέρωσης που βρέθηκε στην απολογία, ο Χατζηλουκάς αποβλήθηκε στο 40' του αγώνα και στο 63', σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, εξύβρισε τον διαιτητή. Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή, ο ίδιος μονολογούσε και έτυχε δίπλα του να βρίσκεται ο παρατηρητής αγώνα. Στην απολογία δε, ο νομικός, Δημήτρης Βαγιάκος ζήτησε εκ μέρους του συγγνώμη και να τιμωρηθεί με επιείκεια, γιατί ήταν εκτός εαυτού. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ  

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League δικάζει παρόντων των εγκαλουμένων ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΝΕΩΝ και ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΧΑΤΖΗΛΟΥΚΑ (αγώνας με ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΝΕΩΝ, 13/1/2019) ΕΠΙΒΑΛΕΙ στην εγκαλούμενη, ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΑΣΑ ΝΕΩΝ, χρηματική ποινή ύψους τριων χιλιάδων (3.000) ευρώ. ΕΠΙΒΑΛΕΙ στον εγκαλούμενο, ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΧΑΤΖΗΛΟΥΚΑ, χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1000) ευρώ.

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep