«Αιφνίδια παραίτηση Παπαματθαιάκη»

Η διπλή απολογία του Ηροδότου για την είσοδο οπαδού και τη μη δήλωση προπονητή λόγω ασθένειας του... Νίκου Κωτσοβού.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε την Τρίτη (04/12) ο Ηρόδοτος. Οι Κρητικοί κλήθηκαν να απολογηθούν για την είσοδο οπαδού στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, αλλά και για τη μη δήλωση προπονητή - κατόχου UEFA Pro. Το FL News έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Αρχικά συζητήθηκε η είσοδος οπαδού, ο οποίος σύμφωνα με το φύλλο αγώνα εξύβρισε τον έναν βοηθό στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Ο δικηγόρος, Δημήτρης Βαγιάκος υποστήριξε ότι ο συγκεκριμένος δεν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είπε όσα είπε από τα κάγκελα δίπλα στη φυσούνα. «Δεν υπήρχε αστυνομικός, γιατί δεν υπήρχε καμία ένταση», ανέφερε και σημείωσε: «Ο Ηρόδοτος προβιβάστηκε φέτος και προσπαθεί να οργανωθεί. Θα προσπαθήσει, ώστε από εδώ και στο εξής να υπάρχουν πιο αυστηρά μέτρα».

Επίσης, ο Βαγιάκος ζήτησε να μην εφαρμοστεί το άρθρο 15 παρ.4 του πειθαρχικού κώδικα, αλλά η παράγραφος 1 άλλως η παράγραφος 4δ, καθώς δεν σημειώθηκαν βιαιοπραγίες ή φθορές ξένης ιδιοκτησίας. Φυσικά, αιτήθηκε να τηρηθεί η αρχή αναλογικότητας.

«Ασθενής ο Κωτσοβός»

Όσο για τη μη δήλωση προπονητή - κατόχου UEFA Pro στο παιχνίδι με τους Πόντιους; Ο Βαγιάκος ανέφερε ότι ο προπονητής που προσέλαβε η ΠΑΕ, ο Νίκος Κωτσοβός ήταν ασθενής. Συγκεκριμένα, είπε:

«Η χρονιά ξεκίνησε με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος έκατσε στον πάγκο σε έναν αγώνα Κυπέλλου και εν συνεχεία αιφνίδια παραιτήθηκε για να πάει σε μία άλλη ομάδα, τον Καραϊσκάκη Άρτας. Η ΠΑΕ προσέλαβε τον Νίκο Κωτσοβό και εκείνος αιφνιδιαστικά λόγω ασθένειας δεν ήρθε στο παιχνίδι. Απουσίαζε και από τον αγώνα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, αλλά την 7η αγωνιστική έκατσε κανονικά. Δεν είχαμε καμία πρόθεση να μη δηλώσουμε προπονητή».

Last modified onΤετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2018 00:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep