Τρίποντο σταθερότητας

Ο Γιώργος Λυρώνης δεν υπολογίζει τους Μωραΐτη και Κονέ για την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας. Ο Γιώργος Λυρώνης δεν υπολογίζει τους Μωραΐτη και Κονέ για την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Ο Ηρόδοτος αναζητά τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Καραϊσκάκη, ώστε να αποκτήσει διπλή σημασία η νίκη με τον Αήττητο.  

Τη νίκη αναζητούν στον Ηρόδοτο στο δεύτερο διαδοχικό αγώνα που έχουν στην έδρα τους για την Football League και μάλιστα με έναν αντίπαλο που θεωρητικά παλεύουν για τους ίδιους στόχους. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Λυρώνης, δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας (11/9 - 15.00) αυτή τον Βαγγέλη Μωραΐτη, ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατο από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ενώ και ο Μπραχίμα Κονέ δεν έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα υποβληθεί πάλι σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το διάστημα που θα μείνει εκτός.  

Στην αποστολή βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές και είναι οι: Κουράκης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης, Αυγενικού, Κασαπάκης, Νικηφόρος, Δαμιανάκης, Κοντογιάννης, Φουκαράκης, Φραγκουλάκης, Προβυδάκης, Μάκο, Αμαραντίδης, Σμυρλής, Αργκιλέσι, Κασμερίδης, Γιαλούσης, Μπάμπης, Κανδηλάκης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep