Αποχαιρέτισε ο Στρίντζης

Μετά από δύο χρόνια ως γενικός αρχηγός στον Ηρόδοτο, ο Μιχάλης Στρίντζης αποχωρεί με αναμνήσεις και ευχαριστίες.

Οι τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά του Ηροδότου έφεραν αλλαγές και ανακατατάξεις, με τον γενικό αρχηγό την τελευταία διετία Μιχάλη Στρίντζη να αποτελεί παρελθόν. Με δήλωσή του αναφέρθηκε στις στιγμές χαράς και λύπης που έζησε στον σύλλογο και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε. Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση.

Αναλυτικά:

«Στα 2 χρόνια που υπηρέτησα την αγαπημένη μου ομάδα από το πόστο του Γενικού Αρχηγού έζησα πολλές χαρές, στιγμές συγκίνησης, αλλά και λύπες... Ποιος θα ξεχάσει τον τελικό στα Σπάτα, ποιος θα ξεχάσει το Super Cup στην Ελευσίνα, ποιος θα ξεχάσει το πρωτάθλημα Γ Εθνικής και την άνοδο μετά από 36 ολόκληρα χρόνια, ακόμα τους πανηγυρισμούς στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Υπήρξαν όμως την καινούργια χρονιά στιγμές έντασης και μεγάλης πίεσης, ήμασταν όμως εκεί μέχρι την τελευταία μέρα και ώρα... Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Στέλιο Σωκιανό έναν ακούραστο στρατιώτη της ομάδας και καπετάνιο αυτού του μεγάλου καραβιού, τον Μιχάλη Μωραΐτη που ήταν πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστεί, πολύτιμη μονάδα, τον Μιχάλη Γεωργιάδη, τον Γιώργο Δασκαλάκη, τον Βασίλη Μιχαλέλη και πολλούς άλλους μια απίστευτη χημεία ανθρώπων, μια οικογένεια...

Τους παίκτες της ομάδας μας που έδωσαν τα πάντα για αυτό το σήμα, για αυτή την ομάδα παίκτες με προσωπικότητα και αξία μεγάλη.. Όλοι μια οικογένεια... Στο τέλος άφησα έναν άνθρωπο με μεγάλη ψυχή και καρδιά που περάσαμε πολλά μαζί καθημερινώς... σε ευχαριστώ Μανώλη Παπαματθαιάκη για όλα, μου χάρισες ότι ζητούσα από μικρός να δω την ομάδα μου στη Β’ Εθνική… θα σου είναι ευγνώμων όλη μου την ζωή!! Να ευχηθώ καλή δύναμη στον μεγαλομέτοχο και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν. ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Στρίντζης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep