Φουτσίνι και επίσημα

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αρμάντο Φουτσίνι.

Νέος προπονητής στον Ηρόδοτο είναι και επίσημα ο Αρμάντο Φουτσίνι, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (07/10) ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψή του. Ο 41χρονος τεχνικός από το Καμερούν θα πάρει μια πρώτη εικόνα από τους «κυανόλευκους» στο φιλικό με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στις 17:00 στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Σαν προπονητής ο Φουτσίνι έχει εργαστεί στη Γαλλία και τη Μενόρα, αλλά σαν παίκτης είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ και Διαγόρα, ενώ έκλεισε την καριέρα του στην Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η νέα Διοίκηση της ΠΑΕ Ηρόδοτος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αρμάντο Φουτσίνι.

Ο έμπειρος προπονητής θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο να βάλει τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Ο Αρμάντο Φουτσίνι, ο οποίος έκανε καριέρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2013 παίζοντας στην Καλλιθέα. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως προπονητής στη Μενορά, η οποία μετέχει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Στρασβούργου, όπου με τον Φουτσίνι στην τεχνική ηγεσία μετράει τέσσερις ανόδους σε ισάριθμα χρόνια.

Καλωσήρθες coach στην οικογένεια του Ηροδότου!!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep