Ανοίγει το μετοχολόγιο

Στη διάθεση των ενδιαφερόμενων οι μετοχές του Ηρόδοτου, Γενική Συνέλευση στις 14/09.

Η προσπάθεια του Ηρόδοτου για την εξεύρεση χρημάτων, προκειμένου να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ. Ο μεγάλος επενδυτής που θα αναλάβει την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού δεν έχει βρεθεί, οπότε ενεργοποιείται ένα σχέδιο πολυμετοχικότητας. Γι’ αυτό από την Πέμπτη (06/09) ανοίγει το μετοχολόγιο προς όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια με την αγορά μετοχών.

Το σύνθημα ενότητας έδωσε ο πρόεδρος του Ηρόδοτου Στέλιος Σωκιανός ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη»: «Είναι σημαντική η λέξη ΠΑΕ γιατί κάναμε πραγματικότητα το όνειρο πολλών ετών. Ανοίγει το μετοχολόγιο της ΠΑΕ. Είμαστε ενωμένοι, δυνατοί και να κάνουμε ένα μεγάλο κάλεσμα, να συντελέσουν και να βοηθήσουν όλοι φέρνοντας κόσμο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Θα είναι για μας η τελική νίκη, να μαζευτεί το ποσό των 300.000 ευρώ για να παίξει η ομάδα στη Football League. Τα δεδομένα είναι ότι υπάρχουν εξελίξεις με 2-3 μεγάλους επενδυτές, οι οποίοι θα οριστικοποιηθούν αυτή τη βδομάδα. Θέλουμε όμως να κάνουμε κάλεσμα σε όλο το Ηράκλειο».

Ο εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Γιαουρτάς ανέφερε: «Να δρομολογήσουμε τις διαδικασίες για τις εξελίξεις αναφορικά με τη σύσταση της ΠΑΕ, αφού ανοίγει και το μετοχολόγιο. Παρουσία παλαιών προέδρων της ομάδας, του προέδρου των Νέων και της ΠΑΕ. Υπάρχει καλό και θετικό κλίμα. Υπάρχει όρεξη και διάθεση από όλους μας. Ο Ηρόδοτος σαν οικογένεια».

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του ο Ηρόδοτος ενημέρωσε πως «η ετήσια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας της Νέας Αλικαρνασσού με θέματα:

1) Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού περιόδου 2016-2017 και 2017-2018

2) Αρχαιρεσίες για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου και λοιπών οργάνων του συλλόγου.

3) Προτάσεις - Επερωτήσεις

*Αιτήσεις υποψηφιότητας θα υποβάλλονται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής στα γραφεία του Συλλόγου μέχρι την Τετάρτη (12/09) και ώρα 11:00.

*Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν τα μέλη, σύμφωνα με την κατάσταση παρουσίας μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη της Γ.Σ.

*Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 19:00 την ίδια ημέρα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep