Αναθεώρηση... Παπαματθαιάκη

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης παρακολουθεί την σχολή αναθεώρησης του διπλώματος UEFA pro που κατέχει και βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης παρακολουθεί την σχολή αναθεώρησης του διπλώματος UEFA pro που κατέχει και βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής του Ηροδότου, Μανώλης Παπαματθαιάκης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου παρακολουθεί την σχολή αναθεώρησης διπλωμάτων UEFA pro της ΕΠΟ. 

Δέκα ημέρες θα λείψει από τις υποχρεώσεις του Ηροδότου ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, αφού θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το σεμινάριο της ΕΠΟ για την ανανέωση των διπλωμάτων UEFA pro. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην πόλη της Μακεδονίας από την 1η Σεπτέμβρη και θα πρέπει να παραμείνει εκεί μέχρι και τις 10 του μήνα, όταν και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος του σεμιναρίου και θα πάρει την πιστοποίηση για την ανανέωση του διπλώματος που ήδη κατέχει.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου αυτές τις ημέρες δουλεύουν με το τεχνικό επιτελείο που υποστηρίζει την προσπάθεια του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος έχει καθημερινή ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην ομάδα.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep