Δύο ακόμα προσλήψεις

Ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε την πρόσληψη των προπονητών Αλέξανδρου Μπαρμπαλιά, Αστρινού Χαλκιαδάκη.

Η στελέχωση των ακαδημιών του Ηροδότου συνεχίζεται. Οι «κυανόλευκοι» τη Δευτέρα (27/08) ανακοίνωσαν την πρόσληψη των προπονητών Αλέξανδρου Μπαρμπαλιά, Αστρινού Χαλκιαδάκη. Αναλυτικά:

«Ο Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Μπαρμπαλιά για την θέση του προπονητή στην Ακαδημία μας. Ο Αλέξανδρός κατάγεται από την Αθήνα και είναι κάτοχος UEFA C. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής του ΑΟ ΥΜΗΤΤΟΣ κατά την τριετία 2014-17. Eυχόμαστε στον Αλέξανδρο καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

Ο Ηρόδοτος ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Αστρινό Χαλκιαδάκη για την θέση του προπονητή στην Ακαδημία μας. Ο Αστρινός κατάγεται από το Ηράκλειο, είναι πτυχιούχος ΤΕΕΦΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο (ειδικότερα στις αναπτυξιακές ηλικίες) και κάτοχος UEFA C. Στο παρελθόν έχει εργαστεί για 6 χρόνια στις υποδομές του Αστερίωνα στην Μεσσαρά ενώ πέρυσι ήταν υπεύθυνος προπονητής στην ακαδημία μας στα τμήματα Κ6 και Κ8. Eυχόμαστε στον Αστρινό, καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».

Last modified onΔευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 14:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep