«Έτοιμοι στο πρωτάθλημα»

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης εντόπισε τις αδυναμίες του Ηροδότου απέναντι στον Εργοτέλη.

Αρκετές αδυναμίες εντόπισε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στο παιχνίδι του Ηρόδοτου, ειδικά αμυντικά, μετά τη φιλική ήττα από τον Εργοτέλη. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για έλλειψη φρεσκάδας, ενώ επισήμανε πως θα συνεχίσει η δουλειά με τους παίκτες του για να παρουσιαστούν έτοιμοι στη σέντρα του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, επισήμανε πως όλοι περιμένουν τις εξελίξεις στα διοικητικά του Ηροδότου, προκειμένου να αποκτήσει η ομάδα την ηρεμία και τη σταθερότητα που της αξίζει.

«Ήταν ένα πολύ κρίσιμο φιλικό, από τα λίγα που παίζουμε με ομάδες Football League. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν θα πω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά ήμασταν πολύ αργοί σε αυτό που κάναμε. Ο Εργοτέλης φάνηκε με περισσότερη φρεσκάδα στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς ήμασταν δεύτεροι στις μονομαχίες, είχαμε ένα κακό αμυντικό κομμάτι, αλλά με τη μπάλα στα πόδια θα πω πως είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε τα διαστήματα μας και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα ακόμα γκολ, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία. Απλά αυτό που είδα στο πρώτο ημίχρονο είναι ότι είμαστε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τη φρεσκάδα και φάνηκε ξεκάθαρα στις μονομαχίες, που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι ένα κομμάτι που θα δώσουμε την προσοχή μας στα επόμενα παιχνίδια. Αλλά με τη μπάλα στα πόδια, είδα καλά πράγματα, αλλά κι εκεί μπορούμε να βάλουμε περισσότερα για να έρθει η ομάδα εκεί που θέλουμε», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος γιατί εγώ επιλέγω ένα πολύ δύσκολο κομμάτι προετοιμασίας ειδικά τις πρώτες εβδομάδες. Πιθανόν αυτό είναι εμφανές στα πρώτα ημίχρονα όταν υπάρχει παραπάνω ζέστη. Φαίνεται η πίεση των ποδοσφαιριστών στα πόδια τους και ξέρω ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα θα έρθει την περίοδο που θέλουμε, στις αρχές του πρωταθλήματος. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με πίστη και αγάπη, γιατί πιστεύω ότι έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα, να τις βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για μεταγραφές, σημείωσε: «Η προσοχή μας πια δεν είναι στο μεταγραφικό κομμάτι, είναι καθαρά στο διοικητικό. Εκεί είναι το ενδιαφέρον όλων μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Να έχουμε την ηρεμία που χρειάζεται, γιατί ο Ηρόδοτος αξίζει να έχει διοικητική ηρεμία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep