Επιστροφή στη βάση τους

Σε πρόγραμμα προπονήσεων και φιλικών μπαίνει η ομάδα του Ηροδότου, με αρχή το Σάββατο (18/8) που θα υποδεχθεί την Παλαιοχώρα. Σε πρόγραμμα προπονήσεων και φιλικών μπαίνει η ομάδα του Ηροδότου, με αρχή το Σάββατο (18/8) που θα υποδεχθεί την Παλαιοχώρα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στα Τρία Πέντε Πηγάδια και πλέον επέστρεψαν στην Κρήτη για το στάδιο των φιλικών αγώνων.

Στο Ηράκλειο έκαναν την πρώτη τους προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης (16/8) μετά από καιρό οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου, αφού ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τώρα παίρνουν σειρά οι δοκιμές. Οι προπονήσεις γίνονται κανονικά στις εγκαταστάσεις της ομάδας και τις επόμενες ημέρες θα μπουν στην σειρά των αγώνων. Το Σάββατο (18/8 - 18:00) ξεκινούν εντός με την Παλαιοχώρα, ενώ ακολουθεί η αναμέετρηση της Τετάρτης (22/8) με τον Εργοτέλη. 

Για την Παρασκευή (17/8) υπάρχει πάλι απογευματινή προπόνηση που δεν θα γίνει σε μεγάλη ένταση επειδή ακολουθεί το φιλικό με την Παλαιοχώρα. 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep