«Στιγμή ιστορική για τον Ηρόδοτο»

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης έθεσε ως στόχο του Ηροδότου την παραμονή στη Football League.

Την πορεία του Ηρόδοτου τα τελευταία χρόνια ακολουθεί ο Μιχάλης Φρακουλάκης, από τα τοπικά ως την άνοδο στη Football League. Ο αρχηγός των «κυανόλευκων» μίλησε για μια ιστορική στιγμή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολύνεκρη τραγωδία των πυρκαγιών της Αττικής.

«Είναι μια στιγμή ιστορική για τον Ηρόδοτο, μετά από πολλά χρόνια η ομάδα βρίσκεται στην Football League. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι να καλωσορίσω τα καινούργια παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα, υγεία πάνω από όλα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά», ανέφερε αρχικά.

Αναφερόμενος στα θλιβερά γεγονότα που έχουν ταράξει την χώρα μας σημείωσε: «Είναι στιγμές που μιλάμε για ποδόσφαιρο, αλλά δεν κρύβουμε την στεναχώρια μας όλοι για αυτά που γίνανε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Ελπίζω να το ξεπεράσουν αυτό το θλιβερό γεγονός».

Τέλος, ο Φραγκουλάκης μίλησε για την κατηγορία της Football League υπογραμμίζοντας: «Είναι μια κατηγορία πρωτόγνωροι για μερικά παιδιά, εμείς πήραμε κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές και υπάρχουν και έμπειροι παίκτες και έχουμε βάλει ως στόχο να κάνουμε μια καλή χρονιά και να μην είμαστε κομπάρσοι στην κατηγορία».

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep