Κάλεσμα για 6 Ιουλίου

Η Γενική Συνέλευση του Ηροδότου θα γίνει τελικά στις 6 Ιουλίου. Η Γενική Συνέλευση του Ηροδότου θα γίνει τελικά στις 6 Ιουλίου.

Ο Ηρόδοτος τελικά θα κάνει την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη την Παρασκευή 6 Ιουλίου και εκεί θα τεθούν όλα τα θέματα για την δημιουργία της ΠΑΕ που θα συμμετάσχει στην Football League. 

Ανακοίνωση - πρόσκληση για την Γενική Συνέλευση εξέδωσε ο Ηρόδοτος, με την οποία καλεί του μέλη του Ερασιτέχνη, αλλά και όποιον άλλο μπορεί να έχει ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από τον Αντώνη Παπαδάκη που παλαιότερα έχει βοηθήσει την διοίκηση του ΟΦΗ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα μέλη του συλλόγου σε ετήσια τακτική γενική συνέλευση, την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 και ώρα 6 στο Πολυκέντρο Νεολαίας Ν. Αλικαρνασσού - δίπλα στα γραφεία του συλλόγου, Σταδίου και Πυθέως 1.

ΘΕΜΑΤΑ

1) Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού περιόδου 2016-2017 και 2017-2018.

2) Αρχαιρεσίες για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου και λοιπόν οργάνων του συλλόγου.

3) Μετατροπή του τμήματος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του συλλόγου σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Αλικαρνασσού Ηρόδοτος Ποδοσφαιρική Ανώνυμος Εταιρεία». 

4) Σύσταση προσωρινής επιτροπής κατά το άρθρο 64 Ν.2725/99, όπως ισχύει.

5) Εξουσιοδοτήσεις.

Αιτήσεις υποψηφιότητας θα υποβάλλονται μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση θα έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη, καθώς και τα νέα μέλη που θα εγγραφούν πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 7 μ.μ. την ίδια ημέρα.     

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep