«Η Super League αποφασίζει»

Ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε πως η μπάλα είναι πλέον στην περιοχή της Super League. Ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε πως η μπάλα είναι πλέον στην περιοχή της Super League.

Τον διάλογο με τον υπουργό Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τον μέτοχο της Παναχαϊκής, Πλάτωνα Μαρλαφέκα αποκάλυψε η εφημερίδα «Match» της Πάτρας. 

Θέμα των ομάδων της Super League και του συμβουλίου της είναι η αναδιάρθρωση σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης στον Πλάτωνα Μαρλαφέκα σε επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους. Κομβική ημερομηνία πλέον είναι η 25η Ιουνίου, όταν και έχει προγραμματιστεί συμβούλιο στην Super League, όπου θα συζητηθεί η πρόταση που έχει κατατεθεί από την πλευρά της Πολιτείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Match» ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης είπε τα εξής: 

«Από την δική μου πλευρά, αυτό που ήταν να κάνω, το έκανα με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο που αποτελεί άλλωστε και βούληση της Πολιτείας. Τους έχω καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση που αφορά το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και το βιώσιμο μέλλον του, με πλάνο που οδηγεί σε μείωση των ομάδων, μια μείωση που είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς και εγγυάται ένα μακροπρόθεσμο οικονομικό μέλλον στο ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα, οι ίδιες οι ομάδες είναι αυτές που θα κληθούν να πάρουν την τελική τους απόφαση, εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω». 

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep