Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μέχρι τέλους το όνειρο

Ο Αιγινιακός ηττήθηκε με 3-0 στη Νέα Σμύρνη, αποκλείστηκε στα τελευταία λεπτά, αφού μέχρι το 86ο λεπτό που δέχθηκε το τρίτο πάλευε για το χρυσό 2-1 και πίεσε αρκετά τον Πανιώνιο. 

Ο Αιγινιακός δεν έδειξε σε κανένα σημειό της αναμέτρησης να φοβήθηκε τον Πανιώνιο, προσπάθησε μέχρι το τέλος να φτάσει στο 2-1 που του έδινε την πρόκριση, αλλά τελικά δέχθηκε το τρίτο γκολ στο 86ο λεπτό με ένα ωραίο βολ πλανέ του Κούρντι έπειτα από φάουλ του Μητρόπουλου. Το πρώτο γκολ ήρθε αρκετά νωρίς, στο 17ο λεπτό, όταν οι παίκτες σταμάτησαν για φάουλ στον Αραβίδη, η φάση συνεχίστηκε και ο Γιάννου που κέρδισε κάποια δευτερόλεπτα ελεύθερος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από πλάγια. 

Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο και ενώ ο Αιγινικακός περίμενε να πάει στα αποδυτήρια με το 1-0, ο Λάζνικ έπιασε ένα σουτ αρκετά μακριά από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού του Τόλιου και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα. Ο Πανιώνιος κρατούσε σκορ πρόκρισης, αλλά έχασε το Λάζνικ που έφυγε τραυματίας και έψαχνε την εξασφάλιση της πρόκρισης χωρίς να διακινδυνεύει στην άμυνα. Ο Αιγινιακός άρχιζε να πιέζει αρκετά μετά το 70ο λεπτό και έγινε επικίνδυνος με κάποια σουτ. 

Οι κενοί χώροι δημιούργησαν κάποιες προϋποθέσεις στον Πανιώνιο, αλλά το γκολ των Κυανέρυθρων ήρθε από εκτέλεση φάουλ και βολ πλανέ του Κούρντι στο 86ο λεπτό και εκεί κόπηκαν και οι τελευταίες ελπίδες του Αιγινιακού. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 3-0

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Μετά το τέλος ο διάλογος του Αραβίδη με τον Κιβρακίδη για ένα μαρκάρισμα που του έγινε είχε συνέχεια από τον επιθετικό του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα να δουν και οι δύο από μια κίτρινη κάρτα, η οποία για τον Κιβρακίδη ήταν η δεύτερη και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. 

τέλος αναμέτρησης 

92' σέντρα του Καρακατσάνη, ο Κουτσοσπύρος προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Κούρντι και έφυγε κόρνερ. 

87' κίτρινη κάρτα στον Κιβρακίδη για τον Αιγινιακό.

86' ΓΚΟΛ 3-0  Κούρντι με βολ πλανέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 

84' Κυνηγόπουλος αντί Μιτρόφ για τον Αιγινιακό

Ο Αιγινιακός πλέον πιέζει στα τελευταία λεπτά, με τον Πανιώνιο να του έχει δώσει αναγκαστικά χώρο και να θέλει την αντεπίθεση για το τρίτο γκολ, ή να κρατήσει το 2-0. 

81' Μπούζας αντί Κολοβού για τον Πανιώνιο

77' σουτ του Μιτρόφ έξω από την περιοχή, πέρασε λίγο έξω από την εστία του Πανιωνίου. 

76' Ο Αραβίδης μόνος με τον Τόλιο, έκανε το σουτ, αλλά τον νίκησε ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού. Δεν ήταν οφσάιντ, παρά τις φωνές των παικτών του Αιγινιακού. 

75' Καρακατσάνης αντί Ζούρκου για τον Αιγινιακό που ψάχνει την έκπληξη. 

73' Ζαχαράκης αντί Κούρου που βγαίνει τραυματίας για τον Πανιώνιο. 

71' αντεπίθεση γρήγορη του Πανιωνίου, ο Κολοβός δεν τελειώνει καλά τη φάση 

Ο Πανιώνιος ψάχνει το τρίτο γκολ χωρίς αν ανοίγει την άμυνα του και π Αιγινιακός από την άλλη ψάχνει τις επιθέσεις για ένα γκολ που υα του δώσει την πρόκριση. 

65' κίτρινη κάρτα στον Σαμαρά του Αιγινιακού.

59' κίτρινη κάρτα στον Γκέσιο για φάουλ στον Κούρο και κυρίως τον διάλογο με τον βοηθό.

57' σουτ του Αραβίδη μέσα από την περιοχή του Αιγινιακού περνά λίγο έξω. 

55' Κουτσοσπύρος αντί Δεμηρτζόγλου για τον Αιγινιακό

48' κίτρινη κάρτα στον Κούρο που έπεσε με τις σκάρες πάνω σε παίκτη του Αιγινιακού

47' κίτρινη κάρτα στον Κουλουχέρη για μαρκάρισμα. 

46' Παντίδος αντί Λάζνικ για τον Πανιώνιο

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

τέλος πρώτου μέρους 

44' κίτρινη κάρτα στον Μητρόπουλο του Πανιωνίου για μαρκάρισμα στον Κιβρακίδη. 

42' ΓΚΟΛ 2-0 Ο Λάζνικ με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στο εσωτερικό του δεξιού δοκαριού του Αιγινιακού και από εκεί στα δίχτυα του Τόλιου. 

40' σουτ του Μιτρόφ έξω από την περιοχή δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον Ανέστη. 

33' κίτρινη κάρτα στον Γιαζιτζόγλου του Αιγινιακού. 

30' σουτ του Γιάννου στην κίνηση μέσα από την περιοχή, αλλά ο Τόλιος μπλόκαρε αυτή τη φορά.

25' Ο Πανιώνιος συνέχισε την πίεση, ο Αιγιανιακός ανέβηκε πιο ψηλά για να αποφύγει δεύτερο γκολ και κράτησε χωρίς φάση.  

17' ΓΚΟΛ ο Αραβίδης πέφτει έξω από την περιοχή, αλλά κάνει μπαλιά στον Γιάννου και εκείνος από πολύ πλάγια και διαγώνια κάνει το σουτ που περνά η μπάλα κάτω από τα πόδια του Σαμαρά και καταλήγει στα δίχτυα.  Οι παίκτες του Αιγινιακού σταμάτησαν γιατί νόμιζαν πως είχε δοθεί φάουλ και άργησαν να τρέξουν στον Γιάννου. 

12' κίτρινη κάρτα στον Λάζνικ για χτύπημα στον Μιτρόφ

5' αρκετά δυνατό παιχνίδι σε αυτά τα πρώτα λεπτά, σκληρά φάουλ και πάθος από τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου που ψάχνουν γρήγορο γκολ. Από την άλλη οι παίκτες του Αιγινιακού θέλουν να κρατήσουν σε αττά τα πρώτα λεπτά πίεσης. 

έναρξη της αναμέτρησης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Παναγόπουλος) Ανέστης, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος (73' Ζαχαράκης), Κούρντι, Μητρόπουλος, Λάσνικ (46' Παντίδος), Κολοβός (81' Μπούζας), Αραβίδης, Γιάννου.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νικολαϊδης) Τόλιος, Κιβρακίδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (76' Καρακαρσάνης), Δεμηρτζόγλου (55' Κουτσοσπύρος), Γιεντά, Μιτρόφ (84' Κυνηγόπουλος), Γκέσιος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου).

Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής).

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)

Last modified onΠέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 22:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep