Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε αυτό που ήθελε

Η Κέρκυρα απέσπασε ισοπαλία (1-1)... πρωτιάς απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Το εκρηκτικό 10λεπτο της Νίκης Βόλου στην έναρξη του ντέρμπι με την Κέρκυρα δεν ήταν αρκετό για να συνοδευτεί με γκολ. Η ομάδα του Ιονίου ήταν δεδομένο ότι θα έπαιζε με αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές, στο 14' πήρε το προβάδισμα με σέντρα του Σουάνη και κεφαλιά του Γυφτοκώστα. Οι Θεσσαλοί έδειχναν σαστισμένοι, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο και τον Αλέκο Βοσνιάδη στο ντεμπούτο του να ολοκληρώνει τις αλλαγές υποχρεωτικά στο 64'.

Η πίεση της Νίκης Βόλου αυξήθηκε στο δεύτερο 45λεπτο και τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 66' έπειτα από λανθασμένη έξοδο του Βρονταρά και πλασέ του Ανιέτε. Η ισοπαλία αυτή, βέβαια, βόλευε την Κέρκυρα που οπισθοχώρησε, αν και στο 80' ο Κουτσόπουλος είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ. Έτσι, οι Φαίακες διατήρησαν τη διαφορά των οκτώ πόντων από τη 2η θέση και παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος (64' Μανουσάκης), Γιώτας, Ρεπετσάς, Ακασού, Μπακάλης (46' Σεϊμάν), Σοϊλέδης, Ανιέτε, Τσίτας (46' Τζιώρας), Γέσιτς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κουτσόπουλος, Καραδέμητρος (74' Καραγιαννίδης), Ζορμπάς, Μπαλντοβαλίεφ (86' Σίκιμιτς), Ανδρεόπουλος, Γκόμεζ, Γυφτοκώστας (74' Μπέριαν), Σουάνης.

Media

Last modified onΔευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep