Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντόρτια Βύζαντα και... Χαμντί

Ο Βύζας επικράτησε 4-0 του Ηρακλή Ψαχνών και ενισχύθηκε στον άσο.

 

 

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το Σάββατο (15/10) ο Βύζας Μεγάρων και επικράτησε στο δημοτικό γήπεδο των Μεγάρων του Ηρακλή Ψαχνών 4-0.

 

Οι «κιτρινόμαυροι» κυριάρχησαν και βρήκαν δίχτυα με τους Στρατάκη (16’ πεν.), Ουατάρα (20’), Λίτση (63’) και Ουατάρα (87’). Έδειξαν, λοιπόν, σαφώς πιο έτοιμοι από τον Ηρακλή Ψαχνών, που έδειξε αδυναμίες σε όλες τις γραμμές.

 

Οι αρχικές συνθέσεις:

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Μιχελής, Αρκουμάνης, Χριστοφιλέας, Μπέριος, Πλάτανος, Μωυσίδης, Γκούμας, Σανόκο, Στρατάκης, Λίτσης, Ουαταρά.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Γενιτσαρίδης, Ζουλιώτης, Γιώτας, Παριανός, Δελήμπασης, Λιόσης, Τσάτσος, Τεκίλνσκι, Πάγκαλος, Ροντρίγκεζ, Μπακομήτρος.

 

Απέκτησε Χαμντί

 

Ποδοσφαιριστής του Βύζαντα Μεγάρων είναι από το Σάββατο (15/10) ο Αχμέντ Χαμντί. Ο 23χρονος Αιγύπτιος τερματοφύλακας με ελληνικό διαβατήριο την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Αίαντα Ταύρου, ενώ στο παρελθόν υπερασπιζόταν την εστία της Λαμίας. Έχει περάσει και από τους «μικρούς» του Παναθηναϊκού. Το 2006 ανακηρύχθηκε καλύτερος νεαρός τερματοφύλακας στην Αίγυπτο ενώ μετρά 14 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας από τη Νέων ως την Ολυμπιακή.

 

 

Last modified onΣάββατο, 15 Οκτώβριος 2011 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep