Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επεισοδιακό φιλικό στο AEL FC ARENA

Η ΑΕΛ ηττήθηκε 1-0 από τη Δόξα Δράμας.

 

 

Παρουσία περίπου 1.500 οπαδών της η θεσσαλική ομάδα δέχτηκε πλήγμα στο γόητρό της, παρότι η αναμέτρηση του Σαββάτου (15/10) ήταν φιλική. Η ένταση δεν έλειψε, αν και αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, αφού οι «μαυραετοί» και ο Λεβαδειακός διεκδικούν την άνοδό τους στη Super League και βρίσκονται στο αντίπαλο στρατόπεδο από αυτό των ΑΕΛ, Πανσερραϊκού. Μόλις στο 5', λοιπόν, οι οπαδοί και ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Απόστολος Χαραλαμπίδης αντάλλαξαν αρκετά «γαλλικά», με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για λίγα λεπτά, κάτι που έγινε και στο 45', όταν οι φίλοι των γηπεδούχων έριξαν αντικείμενα στον πάγκο.

 

Η Δόξα, πάντως, πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 21' με τον Αραβίδη έπειτα από κακή έξοδο του Αραβίδη, ενώ στο 76' η Λάρισα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παπαγεωργίου. Ο Σαϊτιώτης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Σέρεμετ με εκτίναξη έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νεμπεγλέρας αστόχησε.

 

 

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Καλί (56’ Ααράμπ), Ταλ, Νεμπεγλέρας, Μπόα Μόρτε, Γκονζάλες (78’ Καραχάλιος), Σιατραβάνης (69’ Πλιάγκας), Σεσίνια (61’ Τσιμπάμπα), Ζεκίνια (73’ Σαϊτιώτης).

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Βέρτζος, Λεάντρο (94’ Γκαμπόρ), Βάντερσον (69’ Πιτσόκος), Κάπελ (87’ Νιάρος), Αραβίδης (82’ Τοπούζης), Λίμα Σάντος (34’ λ.τρ. Ρούτσης), Μπριλάκης, Σοϊλέδης, Τριποτσέρης, Στεριανός (92’ Σικαλιάς).

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep