Κράτησε ουραγό τον Παναθηναϊκό Β

Το Αιγάλεω έμεινε στο 0-0 με τους Πράσινους και βρέθηκε στο +6 από τη ζώνη υποβιβασμού.

Στην ουρά της κατάταξης των πλέι άουτ του Β' ομίλου μαζί με την Παναχαϊκή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός Β μετά το 0-0 που απέσπασε την Πέμπτη (11/04) στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Το Τριφύλλι ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να μπει σε τροχιά παραμονής, αλλά η προσπάθεια βρήκε... δοκάρι στο εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας.

Το Σίτι διεύρυνε το αήττητο σερί στα πλέι άουτ και αύξησε τη διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού στους 6 βαθμούς. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία, πάντως, είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 64', όταν ο Φουρτάδο με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η ισοπαλία αυτή ήταν μόλις η 2η φετινή που αποσπά εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός Β, ενώ παράλληλα για 2η φορά φέτος δεν δέχτηκε γκολ μακριά από το γήπεδό του. Το προηγούμενο 0-0 ήταν στις 16 Δεκεμβρίου στην Καλαμάτα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 0-0
Δοκάρι: 64' Φουρτάδο

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι (55' λ.τρ. Τάμπας), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης (46' Γαρουφαλιάς), Βάρκας (61' Δημητριάδης), Σταμένκοβιτς (46' Μίσκου), Ναζίμ, Μπουλλάρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (77' Σαρδέλης), Προδρομίτης, Νταμπίζας (90'+1'), Λάμψιας, Καραμπάς (66' Φρόκου).

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθήνας)
Βοηθοί: Αραβίδης, Μημίδης (Αθήνας)

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2024 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep