Η 19άδα για Δράμα

Το πρωί του Σαββάτου (14/04) αναχωρεί για Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΟΦΗ με τέσσερις απόντες.

[googlead][/googlead]

Στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι τα δημοσιεύματα που αφορούν στην εισαγγελική έρευνα για τον αγώνα με τον Αιγινιακό είναι καθοδηγούμενα, όμως παράλληλα το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πρέπει να δείξει ότι έχει μείνει ανεπηρέαστο. Την Κυριακή (15/04) οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Δόξα Δράμας και η αποστολή ανακοινώθηκε την Παρασκευή (13/04).

Εκτός πλάνων του Νίκου Παπαδόπουλου έμεινε ο τιμωρημένος Λεάλ και οι τραυματίες Παπαστεριανός, Μονιάκης, Δερμιτζάκης. Ο τελευταίος, μάλιστα, θα υποβληθεί σε επέμβαση καθαρισμού γονάτου την προσεχή εβδομάδα. Στη 19άδα δεν συμπεριληφθηκαν ακόμα οι Οικονόμου, Παναγιώτου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης και Νοικοκυράκης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (14/04) θα γίνει προπόνηση σε γήπεδο της Δράμας, ενώ η επιστροφή της αποστολής έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Δευτέρας (16/04).

Η αποστολή: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep