«Θα αποτύχουν πανηγυρικά»

Για καθοδηγούμενα δημοσιεύματα και όνειρα θερινής νυκτός μιλούν στον ΟΦΗ με αφορμή τα όσα ανέφερε η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

[googlead][/googlead]

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΟΦΗ στο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ». Αυτό ανέφερε ότι η εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώσε πως το τιμολόγιο για την έκδοση και πληρωμή εισιτηρίων παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού έχει εκδοθεί στο όνομα παράγοντα που μετείχε εκείνη την περίοδο στο ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ και κατά συνέπεια η ομάδα του Ηρακλείου κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Στην ΠΑΕ, λοιπόν, κάνουν λόγο για καθοδηγούμενα δημοσιεύματα που εξυπηρετούν προφανείς σκοπούς και κάλεσε τον κόσμο «να μην παρασύρεται από ανοησίες». Παράλληλα σημειώνει: «κάποιοι που μέσα στο γήπεδο βλέπουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν τον ΟΦΗ, κάνουν όνειρα θερινής νυκτός και «όπως τα γράφουν καρφώνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα άλλων».

Στον ΟΦΗ ανέφεραν:

«Κάποιοι που μέσα στο γήπεδο, βλέπουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν τον ΟΦΗ, κάνουν …όνειρα θερινής νυκτός!» αναφέρουν στην κρητική ΠΑΕ. «Το χειρότερο είναι κάποιοι με αυτά που γράφουν και έτσι όπως τα γράφουν, καρφώνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα, άλλων».

Σημειώναν παράλληλα οι «μελανόλευκοι: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, για την υπόθεση αυτή, από καμία αρμόδια αρχή. Ο ΟΦΗ είναι πρώτος για αυτό και τον χτυπάνε. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέσα στο γήπεδο, εκεί που όπως έχουμε δείξει, απαντάμε. Και μάλιστα σκληρά. Ο κόσμος του ΟΦΗ να μην παρασύρεται από ανοησίες, που μόνο σκοπό έχουν να μας αποπροσανατολίσουν από το στόχο μας. Θα αποτύχουν πανηγυρικά».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 14:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep