«Δεν φεύγω, θα βρεθεί λύση»

Ο Θωμάς Σβαρνόπουλος παραμένει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή και προβλέπει με δήλωσή του στο FL News ότι θα βρεθεί λύση για τον Αιγινιακό.

[googlead][/googlead]

Νότα αισιοδοξίας για τον Αιγινιακό αφήνει η δήλωση του Θωμά Σβαρνόπουλου στο FL News. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας τονίζει ότι δεν σκέφτηκε την παραίτηση και παράλληλα εμφανίζεται πεπεισμένος ότι η ΠΑΕ δεν θα διαλυθεί, παρ' ότι ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Νιώπας έχει φτάσει στα όριά του και αναζητά άμεσα αγοραστή.

«Στηρίζουμε τον κύριο Νιώπα στις αποφάσεις του, αλλά πιστεύουμε ότι τελικά θα βρεθεί λύση για τον Αιγινιακό. Θεωρώ ότι δεν θα διαλυθεί η ΠΑΕ, παρ' ότι υπάρχουν δυσκολίες. Όπως δεν θέλουμε να φύγει από τη Football League και καμία άλλη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θωμάς Σβαρνόπουλος. Πρόσθεσε δε ότι: «Δεν σκέφτηκα την παραίτηση. Δεν φεύγω. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί και να συνεχίσει στη Football League και να ανακάμψει αγωνιστικά».

Σημειωτέον τη Κυριακή 19/11 (15:00) ο Αιγινιακός υποδέχεται τον Παναιγιάλειο για την 4η αγωνιστική επιδιώκοντας να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς του στο πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 18 Νοέμβριος 2017 10:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep